5 cadeaus voor mannen!

Iedereen kent het wel, je opa, je vader of je vriend is Jarig. Algemeen zijn mannen erg simpel met hun wensen en hebben ze liever geen cadeautjes! Maar je wilt natuurlijk niet met lege handen aankomen, dus wat zou je ze nu eens gaan geven? Aankomen met een shower gel of of andere verzorgingsproducten is leuk, maar ondertussen niet meer zo origineel als eerst. 

Om je een stukje op weg te helpen hebben wij een rijtje gemaakt met leuke mannen cadeau’s:

Speciaalbier Set

Houdt de man wel van een lekker biertje, dan is een speciaalbier set een goed alternatief. Koop een paar mooie speciaalbier glazen met bijpassende biertjes en je hebt voor een niet duur prijsje een leuk kado! Ps. Speciaalbier sets zijn vaak al als bundel te koop en kan je gemakkelijk online bestellen!

Parfum

Alsnog wel een beetje cliché, maar toch altijd wel een gewaardeerd cadeau! Iedere man wil lekker ruiken, dus waarom geen parfum cadeau geven? Weet je niet precies wat de man lekker vindt qua geur, dan is het altijd mogelijk om een kadokaart te geven. 

Leren armband

Is de man een sieraden drager? Ga dan vooral eens online op zoek naar leren armband. Leren armbanden zijn stoer, maar staan ontzettend leuk. De armbanden zijn in allemaal verschillende soorten en maten, dus er is genoeg keuze. Op zoek naar een iets persoonlijker armband? Er zijn ook leren armbanden, waar je op het ijzeren gedeelte iets kan laten graveren. 

Gepersonaliseerde producten

Meer op zoek naar een persoonlijk product? Ga vooral op internet zoeken naar producten die je kan personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan glazen met tekst, schorten met een foto, een wijnfles met persoonlijk etiket, sokken met kleine foto’s of een fotoboek. Altijd bijzonder om een gepersonaliseerd product te geven en om te krijgen!

Mobiele fotoprinter

Houdt de man van reizen? Of houdt hij van foto’s maken? Of vindt hij het leuk om foto’s fysiek te bewaren? Verdiep je dan vooral even in de mobiele fotoprinters! Het is een wat duurder product, maar zeker de kosten waard. Tip: Geef het als groep, zo kan je het geld meer verdelen. 


Al deze producten moeten natuurlijk voorzien worden van een mooie cadeauverpakking, want een cadeautje is nog leuker om te geven als ze mooi verpakt zijn! Verpakkingsmaterialen zijn er in vele soorten, dus pak het leuk in en leef je uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *