Hairextensions die je makkelijk zelf in kunt doen

hair extensions

Er bestaan enorm veel soorten hairextensions. Als je zelf je hairextensions wilt zetten, zijn er een paar soorten die je het beste aan kunt schaffen. Allemaal zijn ze geschikt voor verschillende doeleinden.

Wire extensions

Wire extensions zijn enorm makkelijk te bevestigen. De extensions zitten bevestigd aan een draad. Je kunt de extensions gemakkelijk onder een laag haar aanbrengen. De draad die aan de extensions zit, vouw je over de bovenkant van je hoofd. Je trekt de draad aan op de maat van je hoofd en knijpt de draad dicht aan de rand, het restant kun je afknippen. Laat je eigen haar over de extensions vallen en je hebt opeens prachtig dik haar! Je kunt de extensions makkelijk uitdoen en bewaren voor een volgende keer.

Clip-in extensions

Clip-in extensions zijn de goedkoopste versie van extensions. Daarbij zijn ze ook nog eens enorm makkelijk aan te brengen. Je bevestigd de extensions met clips aan je haren, waardoor je ze makkelijk in en uit kunt doen. De extensions zitten vast aan je eigen haar, waardoor je dus wel wat extra gewicht zal voelen.

Tape extensions

Tape extensions kun je gemakkelijk vastplakken en vervolgens met een stijltang vastzetten. De tape extensions blijven zo’n vier weken zitten en kun je simpelweg verwijderen met een speciale vloeistof. 

Verzorging

Het is belangrijk dat je je hairextensions goed verzorgt. Zo moet je ze regelmatig kammen en kun je met de wire en clip-in extensions beter niet douchen en slapen. De tape extensions zitten natuurlijk vast, daarom kun je deze niet uitdoen wanneer je gaat slapen of douchen. Bij deze extensions is het belangrijk dat je ze, wanneer je ze wast, goed verzorgd met conditioner. 

Hulp nodig

Heb je hulp nodig bij het kiezen van hairextensions vraag dan een expert om advies. Zo kan Hairextensions Voordeel je het beste advies geven als het gaat om het kiezen van hairextensions. Ook kunnen ze je tips geven over de verzorging of je eventueel helpen met het inzetten. 

Een gedachte over “Hairextensions die je makkelijk zelf in kunt doen

  1. Het is interessant om meer te lezen over verschillende soorten extensions, bedankt voor het delen van dit artikel. Ik heb zelf best dun haar, dus het lijkt me leuk om een keer extensions te proberen, zodat ik een flinke bos haar heb. Het is een goede tip om advies te vragen aan een specialist, dat ga ik zeker doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *