De optimale viering van liefde en seks

Het ene stel heeft samen al heel wat meegemaakt, terwijl het andere juist aan het begin staat aan een reeks van opwindende avonturen… Wat is de overeenkomst tussen deze koppels?

Je zou denken dat die er welbeschouwd helemaal niet is. Het eerste paar heeft collectief al flink wat seksuele ervaring opgedaan, het tweede is wellicht nog zo groen als gras. Tenzij je de belevenissen met vorige partners meerekent.

Maar beide stellen hebben in een ideale relatie natuurlijk wel alleen maar oog voor elkaar! En niet alleen oog, ook een heleboel andere lichaamsdelen… Beide koppels hunkeren naar spanning, die er bij het ene wellicht nog volop is, terwijl het andere er heel erg naar terug verlangt.

Aha! Daar hebben we het, zie je? Spanning en passie! Dat heb je hoe dan ook nodig in je seksleven. Maar zodra je denkt dat het weg is, betekent dat echt niet automatisch dat je het nooit meer terugkrijgt. Zodra je het hebt ver- of heroverd, moet je er natuurlijk wel voor zorgen dat je dit vasthoudt.

Hoe? Lees snel verder voor onze spannende suggesties!

Kinky lingerie

Het allerleukste aan een cadeau, ook al weet je al wat je krijgt, is de spanning. De opbouw. Mag ik eindelijk de verpakking verwijderen, hoe mooi die misschien ook is?

Zo is het met jouw lichaam net zo. Door het op z’n verleidelijkst te omhullen, is jouw lief als een kind in een snoepwinkel. Het verlangen naar je sexy lijf wordt groter dan ieder van jullie zich ook maar had kunnen voorstellen. Zo ontstaat er een ontegenzeggelijke aantrekkingskracht die helemaal van jullie is.

Zie je die kans liggen in een sexy setje? Grijp die dan! En laat ‘m nooit meer los…

Rollenspel

Zou jij jezelf met je significant other serieus kunnen nemen in een rollenspel? Wimpel het idee niet te snel af. Het is immers een avontuurlijke en vrolijke manier om elkaar opnieuw te ontdekken en veroveren. En ja, wellicht schieten jullie na tien seconden, vlak na die afgezaagde openingszin wel keihard in de lach. Nou en? Humor is ook belangrijk om nader tot elkaar te komen… en te blijven. Zo bouwen jullie samen niet alleen erotische maar ook hilarische herinneringen op. En die zijn echt van jullie, aangezien je dergelijke verhalen niet zo gauw met anderen deelt. Dat maakt je rollenspel nog bijzonderder en intiemer!

Stout speelgoed

Heb je altijd al eens willen weten hoe het is om toys bij jullie spannende spelletjes te betrekken? Ga dan gewoon eens op ontdekkingstocht uit! Er is veel meer om uit te kiezen dan dildo’s, vibrators, tepelklemmen en cockringen. Sterker nog, er bestaan zelfs speeltjes die het buiten de slaapkamer ook heel goed doen, zolang je tenminste een beetje avontuurlijk bent ingesteld. Want in het openbaar een vibrerend slipje onder je kleding dragen, kan allerlei bizarre situaties opleveren. Zeker wanneer je je partner de afstandsbediening overhandigt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *