Er gaat niets boven feesten in Groningen!

Zakelijk, casual, met vrienden of twee geliefden die samen de knoop doorhakken. Wat voor knalfeest ga jij geven? Weet in ieder geval dat het kan in Groningen!

De specifieke details bepaal je uiteraard helemaal zelf. Want natuurlijk zijn er in zo’n magnifieke stad allerlei grote zalen aanwezig. Maar zijn er ook geschikte zalen uit te kiezen voor meer intieme bijeenkomsten?

Oh zeker wel! De inhoud en het aantal gasten bepaal jij. Zodra je daar meer over weet, ga je een ruimte zoeken die daar perfect bij past. En met een stad die zo gevarieerd is als Groningen, kun je er blind van uitgaan dat de mogelijkheden aanzienlijk zijn! Want, spoiler: dat is ook zo.

Groot, klein, intiem, uitbundig, veelzijdig, bereikbaar; al wat je zoekt vind je in de Hanzestad. Heb je al trek in een voorproefje? Bekijk dan de mogelijkheden die we hieronder hebben samengevat. En bedenk: the sky is the limit! Zeker in Groningen.

Grand Theatre

Naast tal van moderne feestlocaties in Groningen kun je ook kiezen uit enkele die al flink wat geschiedenis met zich meedragen. Neem nou het Grand Theatre aan de Grote Markt. Het is het mooiste vlakke vloer theater van Nederland, doet nu dienst voor tal van evenementen maar was oorspronkelijk een bioscoop. En het schitterende gebouw siert de stad al sedert 1939! Je hebt de keuze uit tal van zalen, zodat je altijd een ruimte tot je beschikking hebt waar je het gewenste aantal gasten in kwijt kunt. Je feest zal met de door jou gekozen aankleding precies de sfeer uitstralen die jij wilt bereiken!

EM2

Voor de meest grootschalige partijen moet je bij EM2 zijn. Niet alleen heb je hier volop de ruimte, je profiteert ook nog eens van een magistrale akoestiek! Het gebouw staat op het terrein van de voormalige Suikerunie en heeft buitendeurs ook voldoende mogelijkheden om naar hartelust te feesten. Bovendien laat ook deze zaal zich precies zo indelen als jij wilt. Heb jij een bepaald doel voor ogen met een klein dan wel uitgebreid gezelschap? Dan is EM2 de plek waar jij het feest van je dromen werkelijkheid ziet worden!

Zeilschip Mars

Sommige feesten verplaatsen zich van kroeg tot kroeg. Jullie, echter, schrijden niet voort over straat maar over het water! En nee, dat is geen eufemisme voor drank, jij party animal. We hebben het hier over het monumentale zeilschip Mars, waar jullie kunnen feesten, varen én eventueel overnachten. Dit magnifieke vaartuig wacht op jullie in de haven van Groningen, Harlingen of is te vinden op de Wadden. Boek deze unieke locatie nu voor een feest om nooit meer te vergeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *