Professionele foto’s voor op je CV

professionele cv

Een professionele CV is tegenwoordig enorm belangrijk bij het solliciteren. Daarbij hoort een goede foto natuurlijk. Een goede foto zorgt namelijk voor een goede eerste indruk en iedereen weet dat de eerste indruk enorm belangrijk is. Zorg er daarom voor dat je een goede eerste indruk maakt met deze tips voor professionele foto’s voor op je CV!

Goede verlichting

Het is erg belangrijk dat je let op de verlichting bij professionele foto’s. Het is namelijk zo dat foto’s er enorm slecht uit kunnen zien als er teveel of juist te weinig licht op staat. Zorg er daarom voor dat je goede belichting gebruikt. Dit kan door allerlei verschillende dingen zoals een lamp, natuurlijk licht en weerkaatsend licht. Zorg er bij allemaal voor dat je het licht natuurlijk laat lijken en dat het niet lijkt alsof je in een schijnwerper kijkt. Ook niet alsof je in een of ander donker hol zit, houd het natuurlijk want zo creëert je de mooiste foto’s! 

Juiste achtergrond

Bij een mooie foto wil je niet afgeleid worden door alles wat er in de achtergrond aan de hand is. Houd hier daarom ook rekening mee bij het maken van een foto. Zoek een mooie rustige achtergrond zoals een egaal witte achtergrond of bijvoorbeeld een egaal grijze achtergrond. Zorg ervoor dat ook hierbij het licht goed valt. Je wilt geen rare lichtvlekken op jezelf net als op de achtergrond dus houd hier rekening mee. Probeer sowieso felle kleuren te vermijden. Geel, groen, blauw en dat soort kleuren zijn te opvallend en nemen de aandacht van jou af. Dat wil je natuurlijk niet dus zorg voor een rustige kleur als achtergrond. 

Laat professionele foto’s maken

Het zelf maken van professionele foto’s kan nog wel erg moeilijk zijn. Je moet aan enorm wat dingen denken en je hebt een goede camera nodig. Niet iedereen heeft dat zomaar maar gelukkig kun je ook professionele foto’s laten maken! LINK fotografie is gespecialiseerd in het maken van professionele foto’s voor iedereen! Ook de mensen die totaal niet fotogeniek zijn en vinden dat ze geen een goede foto hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *