Hoogwaardige linkbuilding voor online zichtbaarheid

Door de digitalisering van de afgelopen jaren zijn laptops, smartphones, sociale media en het internet niet meer weg te denken in onze dagelijkse routines. Het kopen en verkopen van producten en diensten gaat dan ook allang niet meer alleen volgens mond-op-mond reclame en papieren flyers. Inmiddels blijken online marketing, linkbuilding en internationale zoekmachine optimalisatie namelijk dé manier te zijn om de doelgroep te bereiken. Door interessante content te plaatsen, de juiste zoekwoorden te gebruiken en met de juiste partnerwebsites in zee te gaan, kan men op het internet veel naamsbekendheid verkrijgen. Echter, hoe gaan deze processen precies in zijn werk en kan je dit wel alleen oppakken? 

Waarom investeren in linkbuilding?

Linkbuilding is een service van Economy, waarmee de online vindbaarheid en zichtbaarheid van jouw website aanzienlijk verhoogd kunnen worden. Grofweg houdt linkbuilding in dat er linkdeals opgezet worden met websites, waarop onze specialisten content kunnen plaatsen met een link. Op die manier wordt een zogenaamd netwerk van links opgebouwd, die Google zal herkennen als ‘relevant’. Hoe hoger deze relevantie is, hoe hoger de positie zal zijn die Google jouw website zal toekennen. Dit draagt vervolgens bij aan jouw online vind- en zichtbaarheid, aangezien gebruikers jouw website eerder zullen opmerken dan die van de concurrent. Als dat niet als muziek in de oren klinkt?

Samenwerken met Economy

Door linkbuilding uitbesteden aan onze specialisten ben je verzekerd van hoge kwaliteit linkbuilding en succesvolle resultaten. Wij zullen je continu op de hoogte houden van onze werkzaamheden voor jouw onderneming en stellen gepersonaliseerde strategieën op om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ben jij benieuwd wat deze strategie precies inhoudt voor jouw website? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met onze experts op te nemen of een linkbuilding scan aan te vragen voor inzicht in jouw linkprofiel! Wij denken graag met je mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *