Een bierbrouw pakket voor minder dan 30 euro

Hoe leuk is dat, je eigen biertje brouwen voor nog geen 30 euro! Nu snappen we ook dat je wellicht denkt; Maar hoeveel kan nu brouwen voor die 30 euro? Dat gaan we je in dit artikel vertellen. Daarnaast vertellen we je ook hoe het zelf brouwen van bier in z’n werk gaat en niet geheel onbelangrijk, hoe jij dit gemakkelijk zelf vanuit je eigen keuken kunt doen. Dus is het altijd al een droom van je geweest om je eigen biertje te kunnen brouwen, dan is het verstandig om dit artikel goed door te lezen. We verzekeren je namelijk, dat jij na het lezen ervan, direct aan de slag wilt met het brouwen van je eigen biertje!

Hoe gaat het in z’n werk?

Het brouwen van een biertje kan eenvoudig met je eigen bierbrouw pakket. Je scoort tegenwoordig al voor minder dan 30 euro je eigen bierbrouw pakket bij Wortbrouwer. Het grote voordeel is, is dat in dit pakket alle ingrediënten zitten, die jij nodig hebt voor het maken van je eigen bier. De juiste verhouding en allerlei specerijen hoef je dus niet meer te halen. Het enige wat er van je wordt gevraagd, is een grote pan van zo’n 6 liter, waarin jij uiteindelijk je brouwsel kunt doen. Maar voor het zover is, dienen er eerst nog een aantal stappen te worden doorlopen. 

Het brouwen zelf

Heb jij je bierbrouw pakket ontvangen, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Voordat dit kan, is het belangrijk dat je eerst goed kijkt wat je allemaal moet doen. Er zit een recept bij die je stap voor stap moet volgen, zodat je alles op de juiste manier en juiste hoeveelheid bij elkaar in doet. Daarnaast is het ook mogelijk dat er wellicht wat stappen zijn die je was lastiger vindt. Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Online zijn er namelijk allerlei verschillende filmpjes, die je precies laten zien hoe het in z’n werk gaat. Juist dat maakt het brouwen van je eigen bier zo leuk, omdat het voor iedereen ontzettend toegankelijk is. Zo kun je dus niet alleen zelf ontzettend makkelijk je eigen biertje brouwen, maar is een bierbrouw pakket natuurlijk ook bij uitstek om iemand cadeau te geven. Hierbij kun je denken aan vaderdag, een verjaardag of bij een collega. Kortom, een bierbrouw pakket is het perfecte cadeau om te geven, maar ook om te krijgen.