5 tips om je bedrijf op een nette manier te presenteren

bedrijf presenteren

Run je een prachtig bedrijf en wordt het hoog tijd om deze eens flink in de spotlights te zetten? Bijvoorbeeld voor het werven van nieuwe medewerkers, het vieren van een jubileum of het binnenhalen van nieuwe klanten. Dan gaan we je op deze pagina een aantal tips geven om meer positieve zichtbaarheid voor je bedrijf te creëren. Hierbij kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Van een drone video laten maken tot het stijlvol inrichten van het interieur. De keuze is aan jou!

Bedrijfsfilm laten maken

Is het soms lastig aan anderen uit te leggen waar jouw bedrijf precies voor staat en waar jullie je precies mee bezig houden? Dan kan het een slim idee zijn om een bedrijfsfilm te laten maken. Uit onderzoek is gebleken dat een goede bedrijfsfilm meer vertrouwen wekt bij potentiële klanten en dat mensen er zeer positief op reageren. Daarnaast kun je voor meerdere doeleinden gebruiken (intake gesprekken, beurzen, etc), waardoor je ook nog eens professioneel overkomt. Win-win dus!

Het interieur stijlvol inrichten

Komt het regelmatig voor dat er klanten bij jouw bedrijf langskomen? Bijvoorbeeld om te vergaderen, nieuwe plannen door de spreken of samen aan een nieuw product te werken. Dan is het super slim om voldoende aandacht te besteden aan het interieur van jouw bedrijf. Een eerste indruk is vaak binnen een paar seconden gemaakt en deze moet natuurlijk goed zijn. Daarom is het slim om ervoor te zorgen dat alles er gelikt uit ziet. Wat ook heel goed is de muren aan te kleden met mooie foto’s of schilderijen waar het bedrijf zich zoal mee bezig houdt. Drone fotografie werkt hier uitstekend voor!

Promotie video laten maken

Wist je dat promotie video’s momenteel de populairste trend zijn binnen marketing? Dat is natuurlijk niet voor niet! Het is algemeen bekend dat mensen graag naar video’s kijken, dan dat zij zich moeten verdiepen in ellenlange teksten of lange tijd moeten luisteren. En promotie video’s zijn daar de perfecte oplossing voor! Door het combineren van beeld, tekst en geluid biedt je de kijker een unieke kijkerservaring. Je kunt emoties triggeren en mensen tot actie aanzetten. Ideaal dus om een product of dienst te verkopen. 

Hoe ga jij jouw bedrijf presenteren?

En.. heb jij al een idee welke methode jij graag wilt inzetten voor jouw bedrijf? Kies je voor een opknapbeurt voor het interieur of wordt het toch een stoere bedrijfsfilm of promotievideo? Hopelijk hebben bovenstaande tips je wat inspiratie gegeven!