Klussen: klaar als een klontje

Maar waar gehakt wordt, vallen spaanders. Ook in jouw werkplaats, dus! En dat het tijdens het sleutelen en monteren een rommeltje wordt, is dus een gegeven.

Maar gelukkig heb jij je ouwe vertrouwde gereedschap trommel. Je weet wel, zo’n langwerpig en hoekig metalen geval waar hopelijk precies in past wat je nodig gaat hebben. Gelukkig is ie niet zo heel groot, dus kost het je ook geen moeite om er grondig doorheen te graven om tot de bodem te komen, waar precies dat onderdeeltje ligt dat net op dat ene verkeerde moment vereist is. Zul je net zien, hè? Dat heb jij weer!

Nou, nee, eigenlijk niet. Dat is iets wat heel veel mensen overkomt. En daarom zijn er ook veel handiger en betrouwbaarder systemen in het leven geroepen. Hierbij hoef je geen compromis te sluiten met jezelf en/of het accessoire waar je je gereedschap in bewaart. In plaats van dat je je nek breekt over alle tools die daar zo verspreid over de vloer liggen, kun je alles wat je maar gebruikt heel snel en gemakkelijk terugvinden. Hoe? Wat is die oplossing dan? Daarvoor moet je even verder lezen.

Gereedschapset

Maar die heb je toch al? Die beschreven we immers net! Althans, we hebben het hier toch over precies zo’n zelfde trommeltje? Zo’n klein kissie dat je met het grootste gemak overal mee naartoe neemt?

Neen. De oplossing die wij je aanreiken, is een heel stuk uitgebreider. Want in de gereedschapset die wij bedoelen, kun je daadwerkelijk héél je voorraad kwijt. En die valt dan ook nog eens op een ordelijke manier op te bergen. Deze kast beschikt over meerdere laden, waarin voor ieder stuk gereedschap en elk accessoire de juiste pasvorm is aangebracht. Binnen de kortste keren leer je elke plek uit je hoofd, zodat je moeiteloos al je tools en onderdelen terugvindt.

Dus, zodra je dit handige opbergmeubel voor sleutelaars hebt aangeschaft, hoef je die alleen nog maar te vullen met jouw gereedschap voorraad. Ben je daarin ook nog niet voorzien? Geen nood! Geheel gevulde gereedschapsets zijn eveneens verkrijgbaar.

Werkbank

Dit zal ook geen geheel nieuw concept voor je zijn. Maar daar hadden we op gerekend! De werkbank die wij bedoelen is, wellicht in tegenstelling tot die van jou, uitgerust met handige lades. Ofwel zijpanelen. Misschien zelfs beide! Hiermee bied je jezelf ruime mogelijkheden om je gereedschap op te ruimen. Da’s toch handig? Een plek om reparaties en andere klussen aan uit te voeren, terwijl je je belangrijkste tools volledig binnen handbereik hebt! Efficiënter kan haast niet.

Gereedschapstrolley

Pardon? Kanttekeningen bij de gereedschapset? Tja, dat kunnen we ons voorstellen. In tegenstelling tot het trommeltje dat we als voorbeeld aandroegen, sleep je zo’n zwaar hoekig meubel nou niet direct overal mee naartoe. Tenzij er wieltjes onder zitten, natuurlijk.

Hé, drie keer raden. Juist! Dat is precies wat een gereedschapstrolley is; zo’n handige en volledige metalen kast, die ook nog eens verrijdbaar is. Zo haal je je tools supereenvoudig van de ene hoek van je werkplaats naar de andere!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *