Verrassing!

Zonnepanelen Friesland

Schatje, omdat jij zo begaan bent met de natuur heb ik als verrassing zonnepanelen uit Friesland besteld! Ze worden binnenkort geleverd en zijn naar mijn mening de beste. Dit zei je man twee dagen geleden en je wist even niet wat je moest zeggen. Je bent erg blij en had dit absoluut niet verwacht. Je vond al dat hij wat geheimzinnig deed en brandde van nieuwsgierigheid om er achter te komen wat er nou aan de hand was.

Je hebt nog even gedacht dat hij jullie huwelijksgeloften opnieuw wilde uitspreken maar dat vond je zelf na drie jaar een beetje snel. Nou lieverd wat fijn, maar is dit niet heel duur? vroeg je uiteindelijk voorzichtig. Nee hoor, het betaald zichzelf terug antwoordde je echtgenoot met een grote glimlach op zijn gezicht. Toen was je gerust gesteld en kon je je voorbereiden op de uiteindelijke plaatsing.

Op deze man kun je bouwen

Je bent in het begin van jullie relatie een tijdje bang geweest dat je hem verveelde of erger nog irriteerde met je enthousiaste gepraat over de natuur en milieuvriendelijke oplossingen. Maar nu blijkt dat hij heel goed naar je geluisterd heeft. Je wist niet dat hij je zo goed kende. Wat is het toch een schat, hij pakt nooit iets half aan. Hij zal er altijd voor zorgen dat hij alle informatie in huis heeft en kiest altijd voor het beste. Je kunt echt op hem rekenen.

Je droom ervan om met hem een gezin te stichten en besluit het er binnenkort maar eens serieus over te hebben met hem. Je hebt het idee dat hij hier wel voor openstaat en vermoed dat hij een hele lieve en warme vader zal zijn. Je vraagt je af hoe het zou zijn om zwanger te zijn, je moeder zegt altijd dat ze van jou geen klachten had. Zou dat ook erfelijk zijn? Je bent heel blij met de band die je met je moeder hebt en komt vaak bij haar op de thee.

Laat de zon maar stralen

Je bent sowieso dol op de zon en zijn bijnaam voor jou is dan ook zonnetje. Je doet je best om ondanks je verleden positief in het leven te staan en voelt je verbonden met het licht van de zon. In de zomer hangt je de was het liefst buiten aan het droogrek, zodat het wappert in de wind. Lunchen in jullie tuin doe je het allerliefst. Een warm vers stokbroodje met boter en jam, bestaat er iets heerlijkers?

Na de lunch werk je meestal in de tuin, daar wordt je helemaal ontspannen van. En als je af en toe rond kijkt naar al die zelfgeplantte bloeiende bloemen dan voel je je zo gelukkig. Helemaal als je man naar je toe komt om je een stevige knuffel te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *