Het begin

Gucci Rush

Op een avond ontmoet je in de lokale bar een heel interessant persoon met prachtige,sprekende ogen. Jullie raken aan de praat en na niet al te lange tijd wordt je op een date gevraagd. Je twijfelt even maar het voelt heel goed dus je stemt ermee in. En jullie wisselen gelijk nummers uit.

Kriebels

Twee weken later is het zover. Je trekt je leukste outfit aan, maakt je op en draagt een vleugje van je favoriete parfum: Gucci Rush. Je hoopt dat je vanavond knetterverliefd wordt en een lekker luchtje zal daar vast aan bijdragen. De eerste vonken heb je absoluut gevoeld en die wil je graag uitbouwen. De bel gaat! Is het echt al tijd? Voetje voor voetje loopt je naar de deur en daar staat ze. Met lang, gitzwart haar en een rood gestifte mond. Je krijgt kriebels tot in je tenen en lacht een beetje verlegen. Je kan er niet precies je vinger opleggen maar je voelt dat jullie bij elkaar horen.

Avond van je leven

Het besluit valt om samen fastfood te gaan eten. Dat vinden sommige mensen misschien onromantisch maar jij kan niets leuker bedenken. Samen lopen jullie een rondje door de stad terwijl er over en weer vragen worden gesteld. Het gaat al snel de diepte in en jullie leren elkaar vrij goed kennen in die korte tijd. Aangekomen bij het restaurant houdt ze de deur voor je open, wat galant.

Op het menu staat gewoon lekker simpel frietjes met een burger. Ze vraagt of je een toetje wilt en omdat jij dat nu niet kan betalen stelt ze voor om het je te schenken. Je bent verbaasd en dankbaar. Dit lijkt net een droom, wat een ontzettend leuk meisje!

Je grootste liefde 

Het is nu echt aan tussen jullie en je zweeft door de dagen. Je telefoon gloeit van alle berichtjes en telefoontjes. Ook hebben jullie een arsenaal aan grapjes die alleen jullie twee begrijpen.Na verloop van tijd leren jullie elkaars vrienden en familie kennen en je bent heel blij en opgelucht dat je het zo goed met haar ouders kunt vinden.

En je moeder is dolblij dat je nu zo’n leuke en lieve meid in je leven hebt. Je vriendin heeft zelfs al haar wens uitgesproken richting trouwen en kinderen maar jij leeft bij de dag. Wie had dit kunnen denken, toen je besloten had om weer eens wat te drinken in een bar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *