De keuze is aan jou

Werk je in de bouw, voedselbranche of de chemische industrie? Maak het jezelf en je bedrijf dan makkelijk door een Big Bag te kopen. Big Bags zijn ideaal om grote hoeveelheden in op te slaan en te vervoeren. Bij ons kun je voor een Big Bag kiezen die wel of niet (met deksel) afsluitbaar is en wel of geen toe of afvoer heeft. Wil je een standaard model of eentje die op maat gemaakt is? De keuze is helemaal aan jou!

Multi inzetbaar

Big Bags hebben van zichzelf een laag gewicht, kunnen tegen een stootje en je bent verzekerd van een ruime inhoud.In het geval van voedsel bewaren kun je kiezen voor onze Food Grade Big Bags die ervoor zorgen dat je werkt onder uiterst hygiënische omstandigheden en het voedsel blijft stof en plastic vrij. Laat de naam van het restaurant, boerderij of ander bedrijf waar je werkt door ons op de Bag(s) drukken, zo is hij meteen herkenbaar en maak je tegelijkertijd reclame. Toch weer een voordeel. Wij werken standaard met een scherpe prijs en leveren Big Bags op maat. Vraag een offerte aan op onze website zodat we samen kunnen kijken welke soort voor jouw bedrijf het beste werkt. Ontdek zelf hoeveel makkelijker het werk wordt met een Big Bag!

Hart voor de natuur

Wanneer je het milieu als prioriteit hebt, kun je kiezen voor gebruikte Big Bags. Dit is fijn voor de natuur en je portemonnee,want onze tweedehands zakken zijn nog goedkoper dan onze vaste scherpe prijs. Is dat even boffen! Onze tweedehandse Big Bags zijn hoog in kwaliteit en nooit in contact gekomen met chemicaliën dus helemaal veilig om te gebruiken als voedsel opslag.

Ook voor kleinere klussen

Heb je een kleine(re) klus te doen? Zoals bijvoorbeeld een verhuizing? Dan kun je het beste gaan voor onze Mini Big Bag. Makkelijk in te laden en ideaal om producten mee te vervoeren. Dezelfde kenmerken en voordelen als de Big Bags maar dan een slag kleiner. Verbaas jezelf door hoe snel je de klus kunt klaren.

Gevaarlijke stoffen?

Als je bij de wegenbouw werkt zijn Big Bags ook heel geschikt voor het vervoer en de opslag van materialen. Heb je een klus met explosieve en/of gevaarlijke stoffen? Kies dan voor een antistatische Big Bag die ervoor zorgt dat je het werk veilig kunt doen. Je hebt hierbij geen last van een statische lading. Kortom een Big Bag is onmisbaar bij elke klus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *