Hangmat in de tuin

Paalhouders zijn een grote hulp als je bijvoorbeeld een hangmat in je tuin wilt ophangen en je hebt geen stevige bomen staan. Het is toch heerlijk om een tuinfeestje te kunnen geven terwijl jij ontspannen in je hangmat ligt? Je kunt bij ons kiezen tussen gepunte of vlakke paalhouders.De juiste voor jouw plan is per situatie verschillend. Bij het plaatsen van een terras heb je logischerwijs andere producten nodig dan bij het plaatsen van een schutting.Kies met behulp van de website het juiste formaat en de benodigdheden worden snel en voor een scherpe prijs geleverd zodat jij straks heerlijk kunt wegdromen in de zon, vergeet je alleen niet in te smeren! Wel goed om te vermelden is dat de palen op de locatie aanwezig moeten zijn, deze worden niet meegeleverd. Maar verder kun je alles wat je nodig hebt bij ons vinden. Onze website is heel overzichtelijk en het scheelt je weer een tripje naar de bouwmarkt!

Grondanker aanschaffen

Er zal geen sprake zijn van rot in houten palen door het systeem wat wordt gebruikt en je kunt de paalhouders en bijvoorbeeld een grondanker eenvoudig online bestellen. Deze is voor alle soorten palen te gebruiken en kan heel eenvoudig worden bevestigd door middel van een schroevendraaier. Hoe mooi is dat? Zo weet je zeker dat je veilig ligt in je hangmat, maak je klaar om te relaxen. Wij helpen je om van elk project een succes te maken. Als je de dingen liefst zelf aanpakt ben je bij ons aan het juiste adres!

Boekenplank nodig?

Van plan om een boekenplank te bevestigen? Vergeet dan vooral de plankendragers niet! Ze zijn heel eenvoudig te bevestigen en geven de kamer wat extra’s door de diepzwarte of smetteloos witte glans. Schroef de dragers en bijbehorende planken vast en laat je boekenverzameling herleven!

Een supergaaf speeltoestel!

Ook voor het verankeren van een speeltoestel wordt het gebruik van meerdere grondankers aangeraden. Zo weet je zeker dat het speeltoestel stevig bevestigd is en de kans op ongelukken kleiner wordt. Zorg er altijd voor dat de ring aan de buitenkant zit. Zo weet je zeker dat het geheel juist bevestigd is en kunnen de kinderen uit de buurt vrij en onbezorgd spelen. Zie ze opbloeien in de speeltuin.Wat een fijn idee dat jij daaraan hebt bijgedragen.

Meer informatie nodig?

Wat je ook met paalhouders of onze andere producten wilt bereiken, wij helpen je door een snelle service en scherpe prijzen. Kom je er niet uit? Dat kan gebeuren, neem in dat geval contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *