De leukste goedkope Sinterklaascadeautjes

sinterklaas

Sinterklaas kapoentje gooi wat in mijn schoentje…Ondanks de hele petitie en het aangescherpte discriminatiebeleid van afgelopen tijd mag het de pret niet drukken op 5 december. Een zwart piet meer of minder mag het mooiste kinderfeest natuurlijk niet in de weg staan. Met rode konen zingen kinderen luidkeels de mooiste liedjes.

En dat met maar één doel: cadeautjes! Voor ouders met een boven modaal inkomen is het vullen van de zak met mooie cadeaus geen probleem. Echter is het voor de ouders – of alleenstaande ouder – altijd weer een hele opgave om dit kinderfeest te bekostigen. Geen zorgen, wij hebben hieronder tips om met een kleine beurs toch je kroost te verwennen!

Vintage speelgoed is hot

Kinderen zijn blij met gaaf speelgoed, niet zo zeer met gloednieuw speelgoed. Vintage is helemaal van deze tijd. Je kunt online mooi gebruikt speelgoed vinden. Ook houten speelgoed is vaak tweedehands verkrijgbaar. Een echte houten blokkendoos of houten trein is hier een voorbeeld van. Kinderen spelen meestal relatief een korte periode met hun speelgoed. Als ze ouder worden spelen ze natuurlijk meer ander speelgoed. 

Markplaats & Market place social media

Als jij weet wat je kind op zijn of haar verlanglijstje heeft staan kun je rustig op Markplaats of Market place van Facebook neuzen. Mensen doen de meest mooie speelgoedartikelen weg tegen een klein prijsje. Ook kun je leuke kleding, een leuke kinderbadjas en dekbedovertrekken shoppen voor een prikkie. Ook leuk om weg te geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *