Populairste woonartikel merken

Om je woning helemaal naar jouw stijl in te richten heb je design woonartikelen nodig. Wij hebben voor jou een lijstje opgesteld van bekende merken om je wat inspiratie te geven. Zo weet je wat je nodig hebt om je creatieve brein te stimuleren!

Bloomingville

Dit merk is erg breed en levert je diverse artikelen voor de woonkamer, keuken, slaap en badkamer, (eventuele) kinderkamer, verlichting en de kerstdagen. Het is dit jaar de trend om de natuur te verwelkomen in je huis en (een gedeelte van) je huis naar buiten te brengen, denk aan kussens, vazen en manden in de tuin of op de veranda.

Bungalow

Handgestempelde theedoeken, kussens, tafelkleden en nog veel meer in verschillende patronen, maten en kleuren. Zelfs met zoiets kleins als een theedoek kun je sfeer brengen in je keuken. Door af te wisselen met vaatdoeken geef je de keuken elke keer een andere sfeer mee.

Delight Department

Hier worden collecties en producten gecreëerd die er zowel feestelijk als trendy uitzien. Eenvoudig en vrolijk, dat is het credo. Maak je keuze uit servetten,servethouders, placemats en schattige ornamenten. 

HAY

HAY is nog een relatief nieuw, Deens bedrijf, het bedrijf bestaat sinds 2002 en heeft een groot assortiment met stoelen, banken, tafels en kasten. Ook kun je er verschillende woondecoraties vinden zoals vloerkleden of kussens. HAY gaat vooral voor Deense vintage ontwerpen uit de jaren 50 en 60. Ook is het makkelijk herkenbaar aan de felle kleuren.

HK living

HK living is een Nederlands bedrijf opgericht door de mannen Emiel Hetsen en Sander Klaver. Door de initialen van hun beide achternamen te combineren en het om woonartikelen gaat, zijn ze tot de naam HK living gekomen. De bedoeling van het merk is dat ze modern met traditioneel weten te combineren, tot handige producten voor in huis. Het hoofdkantoor zit in Dronten en de producten zijn in 70 verschillende landen verkrijgbaar. Met distributiecentra in de VS en in Australië.

House Doctor

House Doctor is een deel van familiemerk Society of Lifestyle, de andere drie merken die er in zitten zijn: Nicolas Vahé, Meraki en Monograph. Alle merken hebben hun eigen eigenschappen en ze gaan altijd voor innovatie en creativiteit. Het is een moderne Scandinavische stijl, met een vleugje inspiratie uit andere landen.

Household Hardware 

Dit bedrijf maakt al meer dan 25 jaar handgemaakte meubels en woonaccessoires afkomstig uit Marokko. Er wordt veel gewerkt met producten van glas en porselein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *