Een gamestoel helpt je van je klachten af

Op dit moment wordt er erg veel van huis gewerkt en een gamestoel kan dan een uitkomst bieden. Uiteraard is het ook een slimme aankoop als je van gamen houdt. Het belangrijkste doel van deze stoel is om jou een goede houding te verzorgen met ondersteuning waar je het nodig hebt. Voor iedereen die lang in de stoel zit kan een slechte houding lichamelijke problemen veroorzaken en die gaan niet meer weg als je uit je stoel stapt. Schaf een gamestoel aan en deze problemen behoren tot het verleden.

Een slechte houding voor harde werkers

Als jij van thuis werkt en dus veel achter de computer zit, dan is het heel gemakkelijk om de tijd te vergeten. Het beantwoorden van je e-mails, videomeetings met klanten of het bijwonen van een vergadering; er gaat zo een paar uur voorbij. Tijdens die uren heb je nauwelijks bewogen en dat is natuurlijk slecht. Maar als je dan ook in een verkeerde houding zit, dan kun je lichamelijke klachten ontwikkelen, zoals rugpijn, nekpijn, pijn in de schouders en hoofdpijn als gevolg. Dat is erg vervelend en het kan je gehele leven beïnvloeden.

Een slechte houding voor gamers

Houd je van gamen, dan weet je zelf hoe je met een goed spel kunt worden meegesleept. Als je er helemaal in zit, dan bestaat de tijd niet meer en voordat je het weet is het een paar uur verder. Ook gamers zitten veel in dezelfde houding. Een gamestoel is dus voor iedereen in die situatie een uitstekende keuze. Niet alleen worden je lichamelijke klachten minder, je wordt ook minder afgeleid terwijl je speelt, omdat je minder pijn ervaart.

Wat is een gamestoel?

Het is dus wel duidelijk dat deze gamestoel in enkele situaties echt een uitkomst kan bieden. Misschien denk je dan aan een flitsende stoel in het zwart en rood en met bliksemschichten er op geborduurd. Een stoel waarmee het lijkt alsof je in een raceauto zit. Dat soort gamestoelen bestaan inderdaad, maar je kunt ook een stijlvol exemplaar vinden helemaal in het zwart waarmee je op professionele meetings prima voor de dag kunt komen. Een gamestoel is een stoel die je lichaam ondersteunt op de plekken die het nodig heeft en er zijn een groot aantal uitvoeringen. We hebben de kenmerken van deze stoel voor je samengevat.

●        Het is een ergonomisch ontworpen stoel die je instelt op je eigen lichaam.

●        De stoel heeft kussens en andere ondersteunende onderdelen die de druk van je lichaam opvangen.

●        Gamestoelen met een kantelfunctie moedigen beweging aan. Je bloedcirculatie blijft op gang en je hersenen krijgen zuurstof.

●        Er worden accessoires aangeboden voor extra ondersteuning, zoals arm- en hoofdsteunen en een extra kussen.

●        Als laatste zijn gamestoelen in hoogte verstelbaar, rollen ze geluidloos over de grond en kan een kwalitatieve stoel zeker 10 jaar dienst doen.

Wat ook de reden dat je soms veel moet zitten, met een gamestoel voorkom je lichamelijke klachten en kun je je volop concentreren met waar je mee bezig bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *