Drie redenen om voor een duurzaam energiecontract te kiezen

Ben je op dit moment bezig met het vergelijken van verschillende energiecontracten? Je merkt al snel dat er bepaalde verschillen bestaan tussen de verschillende contracten. Deze verschillen zie je onder meer terug in de premie, maar ook in de voorwaarden van het energiecontract.

Het advies is om sowieso meerdere energiecontracten goed met elkaar te vergelijken. Vergelijk bijvoorbeeld eens het contract van Energiedirect met de contracten van andere energieleveranciers. Je merkt dan eigenlijk al direct dat er significante verschillen bestaan tussen de verschillende energiecontracten.

Op dit moment, in de huidige tijd, is er eigenlijk maar één tip te geven: ga altijd voor een duurzaam energiecontract. Waarom? Dat lees je hieronder.

Reden 1: je draagt een steentje bij aan het behoud van de aardbol

Met een duurzaam energiecontract weet je een steentje bij te dragen aan het behoud van de aardbol. Bij een duurzaam energiecontract is er namelijk áltijd sprake van groene stroom. Met name in de afgelopen jaren is gebleken dat het verschil tussen groene- en grijze stroom echt fors is. Kies daarom altijd voor een energiecontract met groene stroom.

Reden 2: je hebt meer en meer keuze

Wilde je 10 jaar geleden al een duurzaam energiecontract afsluiten? Dan had je op dat moment nog niet al te veel keuze. Dat is hedendaags wel compleet anders; je kunt echt uit tientallen duurzame energiecontracten kiezen. Meer en meer energieleveranciers richten zich namelijk op het aanbieden van contracten met groene stroom. Dit biedt jou in ieder geval voldoende mogelijkheden om het perfecte duurzame energiecontract uit te kiezen.

Reden 3: het wordt steeds voordeliger

Lange tijd was een duurzaam energiecontract behoorlijk aan de prijs. Dát is nu echter niet meer het geval; de energiecontracten met groene stroom zijn steeds voordeliger aan het worden. Ook dit is één van de redenen waarom meer en meer huishoudens kiezen voor een duurzaam energiecontract.

Compare energy in the Netherlands; het is niet voor niets dat dit altijd aangeraden wordt. Als je voor jezelf een goede vergelijking gaat maken, kun je uiteindelijk het beste duurzame energiecontract afsluiten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *