De mode trends van lente en zomer 2021

Wanneer je er graag modieus bij loopt, is het zaak om de laatste modetrends te volgen. Maar wat zijn de trends van 2021? Dit voorjaar zijn er twee trends: kleding die zit als een dun laagje huid en wit als modekleur. De trend is dat je jezelf volledig kleed in natuurlijke tinten. Daarbij kun je alle materialen bij elkaar dragen: leer, linnen, dun wol en linnen.

Duurzame mode steeds belangrijker

Daarnaast wordt het steeds belangrijker gevonden dat mode duurzaam is. Men beseft namelijk steeds meer dat de mode-industrie een systeem heeft met veel verspilling en vervuiling. Steeds vaker zie je dat hier bewuster en duurzamer mee om wordt gegaan. Een voorbeeld hiervan is de designer die haar gehele zomercollectie terug moest kopen en de hele collectie uit elkaar haalde en als nieuw kledingstuk weer in elkaar zette. Een andere ontwerper koos ervoor om handtassen te maken van afval uit de visindustrie. Zo worden het afval toch nog gebruikt voor iets, in plaats van verspild. Steeds meer designers kiezen er ook voor om de oude collectie om te toveren en opnieuw te gebruiken in de nieuwe collectie. Minder afval en recyclen dus!

Minitas voor verschillende zaken

Qua accessoires is de trend om een minitas te hebben. En het liefst natuurlijk meerdere minitasjes, voor verschillende zaken: muntgeld, pasjes, telefoon, waterfles en lippenstift. Voor elk object kun je een klein tasje kopen.

Modetrends en het merk Berba

Een merk dat volledig aan deze mode trends voldoet is het merk Berba. Het is een lederwarenmerk welke tassen, mini tasjes, portemonnees en sleuteletuis maakt. Het merk maakt gebruik van natuurlijke duurzame materialen en daarnaast ook leer dat op natuurlijke wijze gelooid is. Ook hebben ze respect voor het milieu en medewerkers. Een traditie van dit merk is om verschillende materialen te combineren, en laat dit nou ook net in de modetrends van 2021 passen. Bij lederwarenwebshop kun je portemonnees met bijpassende sleuteletuis kopen van Berba. De modellen zijn te kiezen van klein tot middelgroot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *