De oorbellen trend van 2021

Je wilt nieuwe oorbellen, maar weet niet welke oorbellen je leuk lijken? Dan kun je er natuurlijk gewoon voor kiezen om de nieuwe trend van 2021 te volgen, dan zit je namelijk altijd goed! Maar wat is deze oorbellen trend van 2021?

De nummer één sieradentrend 

De nummer één trend onder de sieraden is grote oorringen. Ben jij dus op zoek naar een paar nieuwe oorbellen? Ga dan voor grote oorringen! Je noemt ze ook wel statement oorbellen en je ziet ze echt overal nu. Je hebt verschillende soorten, zoals de grote oorbellen met een toffe hanger, een bepaalde vormgeving of bijvoorbeeld hammered hoops. Volg deze nieuwe trend en geef je outfit een boost.

Statement oorbellen

Wat zijn statement oorbellen dan precies? Dit zijn oorbellen die net even wat meer opvallen. Vaak hebben ze een opvallend design en zijn ze groot. Je kunt de statement oorbellen natuurlijk ook nog combineren met gewone oorbellen. Zo maak je je look helemaal compleet. Dus heb je binnenkort een speciale gelegenheid of een feestje? Ga dan voor de statement oorbellen!

Nu denk je bij statement oorbellen misschien gelijk aan grote oorringen, earrings, oorbellen of creolen, maar dit hoeft niet per sé zo te zijn. De statement oorbellen zijn vaak opvallend en het hoeft niet alleen op te vallen door de grootte. Ook de kleur, de lengte of het type hanger kan het sieraad opvallender maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor zilver of goud met glitters.

Waar vind ik deze gave oorbellen?

Nu ben jij natuurlijk heel benieuwd waar jij deze gave oorbellen kunt kopen om deze nieuwe trend te volgen! Bij My Unique Style kun je terecht voor een groot assortiment aan sieraden en ook zeker voor grote oorringen en/of statement oorbellen. Ben je zelf niet zo van de grote oorbellen, maar geef je het wel graag cadeau? Dat kan natuurlijk ook. Bij My Unique Style kun je jouw bestelde item gewoon in laten pakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *