Haal de zomer in je kast

Ginafrallypower.nl

Hoe haal je nou het beste de zomer in je kast? Met een paar heerlijke jurken en mooie kleuren. Maar ook door je kast is lekker op te ruimen en kleding weg te brengen die je zelf niet meer gebruikt. Zo komt er wat meer ruimte in je kast en doe je andere er een groot plezier mee. 

Eerst uit je kast dan pas erin

Voordat je nieuwe zomerse kleding in je kast hangt is het misschien verstandig er wat uit te halen. Na elk seizoen kan het helpen om al je kleding uit je kast te halen en deze is goed te bekijken. Houd hierbij de 6 tot 12 maanden regel aan, heb je iets al heel lang niet aangehad? Hup, dan is het tijd dat het naar de kringloop gaat. Het voordeel hieraan is, is dat er weer meer ruimte in je kast komt. Met de zomer voor de deur is dat dus wel handig. Zet een gezellig muziekje aan en ruim je kast uit! 

Wat doe ik met al die kleding? 

Dat is een goeie vraag. Gooi niet zomaar mooie merken weg, veel tweedehandszaakjes zijn gek op leuke merken. Heb jij bijvoorbeeld mooie jeans van lois in je kast hangen die je niet meer aantrekt, breng ze naar een leuke tweedehandszaak bij jou in de buurt. Ook heb je veel verschillende online verkoopkanalen waar je gemakkelijk je oude kleren op kan verkopen. Veel opties dus! 

Dan, op naar die zomer

Als je ruimte hebt gemaakt in je kast, dan is het tijd voor het leukere gedeelte. Namelijk het scoren van een paar toffe zomerse items. Het merk levete room heeft prachtige zomerse items in mooie prints. De vormen zijn uniek en de stof voelt zacht aan. Het merk is geworteld in het Scandinavische Kopenhagen en geïnspireerd door reizen naar Parijs. Moderne, tijdloze kleding waarmee vrouwen een klassieke en chique look kunnen creëren.

Maar ook merken zoals YAS en minus zijn het kijken in de collectie waard. Stoer en vrouwelijk wordt hier gecombineerd. Ook hebben ze naast mooie zomerse items, heerlijke jasjes en truien voor de wat lagere temperaturen op de late zomerse avond. Een andere goeie tip is te kijken tussen de collecties van soaked in luxury. Kortom, een kijkje nemen kan geen kwaad! 

Have fun

Niet geheel onbelangrijk, have fun met het kopen van deze mooie zomerse items. Durf los te gaan en houd je niet in deze zomer. Felle kleuren op felle kleuren is tegenwoordig helemaal in. Maak het jezelf niet te moeilijk en combineer nieuw met oud. Maar bovenal, geniet van het heerlijke zomerse weer. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *