Dagje uit in Hoofddorp

Er zijn verschillende dingen die je kunt bezoeken in Hoofddorp. Je kunt er musea bezoeken, shoppen of zelfs motorcrossen op een elektrische motor. De stad ligt in de provincie Noord-Holland en in de buurt van Amsterdam. Aan het einde van de middag of begin van de avond, kun je er ook erg lekker eten. Woodstone Pizza heeft namelijk een unieke pizzeria in Hoofddorp. In dit artikel lees je de dingen die je kunt doen in Hoofddorp.

Historisch museum haarlemmermeer

De drooglegging van het haarlemmermeer in 1852 is wereldwijd beroemd. Het museum in hoofddorp zorgt ervoor dat het voelt alsof je er zelf bij bent. Ze hebben er verschillende voorstellingen en exposities, die je kunt bijwonen. Het varieert van grote historische tentoonstellingen tot een kleine thematische presentatie van nieuwe aanwinsten. Er zijn dus ook veel dingen te zien die je hedendaags terugvindt. Het historisch museum is voor het hele gezin een genot om naar te kijken!

Motorcrossen op een elektrische motor  

In Hoofddorp is ook een mooi motorcross park aangelegd. Dit park is af te leggen met speciale elektrische motoren. Het park bevat veel scherpe bochten en hobbels. De elektrische motor is voor iedereen toegankelijk. Er kan namelijk een niveau worden ingesteld en dus is het ook leuk voor kinderen. Je kunt zelfs selecteren op wat voor motor je wilt rijden. Je kunt kiezen uit twee verschillende motoren: een felle- of soepele motor. Het ligt eraan of je sneller wilt gaan of dat je liever behendig door de bochten gaat. 

Het Electric Motorcross Park heeft drie verschillende circuits. Er is ook een circuit speciaal voor kinderen van zes tot twaalf jaar. Dit circuit met aangepaste bochten en springbulten, ligt buiten de rest van circuits. Dat maakt de baan nog eens extra kindvriendelijk. De activiteit is leuk voor een kinderfeestje, bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest.

Winkelen in Hoofddorp

Je kunt ook goed winkelen in Hoofddorp. Zo heb je een grote winkelstraat met onder anderen de Primark, Costes of Adam Brandstore. De Primark kent zelfs wel 27 kassa’s, om maar even aan te geven dat het enorm is. Hier zijn leuke jurkjes, laarzen, broeken en oorbellen te koop voor een goedkope prijs. Het advies is om wel op tijd te komen, aangezien het altijd erg druk is bij de Primark. Na het winkelen zou je een lekkere pizza kunnen eten bij de pizzeria van Woodstone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *