Klaar zitten voor Singles Day aanbiedingen

Je hebt vast wel eens gehoord van Singles Day. Ieder jaar op 11 november kun je in veel online shops een keur aan producten met korting vinden. Er zijn aanbiedingen in alle productcategorieën te vinden omdat steeds meer webshops deelnemen aan deze koopjesdag. Maar let wel op: de meeste deelnemers maken pas op Singles Day zelf bekend waar de aanbiedingen op gelden.

Grote en kleine webshops

De verwachting is dat de internetwinkels die tijdens de vorige edities van Singles Day meededen, ook in 2021 weer van de partij zullen zijn. Bij de grote bekende webshops kun je zeker terecht voor leuke aanbiedingen, maar ook veel kleinere spelers met een gespecialiseerd aanbod zullen ongetwijfeld een deel van hun collectie afprijzen. Tijdens vorige edities deden uiteraard de grote jongens zoals Bol.com mee. Maar ook de gespecialiseerde webshops van Hunkemöller, ICI Paris XL en Douglas hadden aantrekkelijke aanbiedingen.

Een koopje voor jezelf

Populaire producten tijdens Singles Day zijn uiteraard elektronica en gadgets. Maar er is ook een trend zichtbaar in de aanschaf met korting van kleding, beauty en sportartikelen. Je hoeft dan wel geen vrijgezel te zijn om mee te doen aan dit shopping evenement, je kunt er wel gebruik van maken om iets voor jezelf aan te schaffen.

Voorbereiden op Singles Day

Je kunt je trouwens wel voorbereiden op Singles Day. Want sommige winkels en ketens sturen wel een bericht naar hun vaste klanten. Ook heb je vast zelf al wel een idee van wat je wil kopen en bij welke winkels je een kijkje wil nemen. Begin er wel op tijd mee. De meeste deelnemers beginnen om middernacht. Een avondje langer opblijven kan vaak zeker lonen. Voor veel aanbiedingen geldt namelijk op = op. Dus wil je niet naast het net vissen, dan zit je voor je pc klaar! Check wel nog even je internetverbinding, je wil natuurlijk niet dat je verbinding wegvalt op het moment dat je de beste deal hebt gevonden!