Wonen met INHOUSE meubels

Wonen met INHOUSE meubels

Of je nu op zoek bent naar een mooi bankstel, een fauteuil waar je zelfs een dutje in kan doen of een mooie en functionele wandkast. Het merk IN.HOUSE heeft niet alleen een zeer uitgebreid assortiment in meubels, maar het zijn ook meubels met uiteenlopende stijlen. Met INHOUSE meubels haal je iets unieks in huis. Dat eigenaardig is, maar ook perfect in je interieur past. In onze blog vertellen we meer over het merk en welke meubels je van het bekende merk kunt aanschaffen.

Wat is IN.HOUSE?

Bij IN.HOUSE werken inkopens en stylisten met een passie voor wonen. Zij zoeken altijd naar manieren om klanten te inspireren en met eigenaardige en eigentijdse meubels weten zij veel klanten voor zich te winnen. Ze hebben al jaren ervaring in de meubelwereld en weten als geen ander hoe je de klant moet bedienen. Zijn ze een beetje eigenwijs? Ja! Maar dat draagt wel bij aan het succes van de meubelfabrikant die jaar in en jaar uit succes behaalt met hun unieke collecties.

Ze doen net even iets meer dan de concurrenten

Iedere fabrikant belooft dat ze net even iets meer dan dan de concurrenten, maar IN.HOUSE doet het ook echt! Bij IN.HOUSE draait het erom dat jij als klant tevreden bent met het product dat je aanschaft. Of je nu voor een luxueus en eigentijds bankstel kiest, een mooie relaxfauteuil wilt aanschaffen of een mooie en functionele kast wilt plaatsen. Valt geen enkel eettafel in de smaak? Geen probleem! Dan maken ze er gewoon één die helemaal op jouw wensen is afgestemd. Welke meubelfabrikant doet dat nou?

Hip of saai? Met INHOUSE meubels kun je alle kanten op

Ben jij trendy en wil je hippe meubels in je huiskamer plaatsen. Geen punt, want IN.HOUSE biedt bankstellen, stoelen, fauteuils, kasten en tafels in uiteenlopende stijlen aan. Wil je meer rust en harmonie creëren? Ook geen probleem! Dat is er namelijk ook. Ben je dan saai? Absoluut niet! Want ook deze INHOUSE meubels zijn eyecatchers die jouw leefruimte in één klap bijzonder maken. 

INHOUSE meubels, van welke materialen worden ze gemaakt?

IN.HOUSE produceert hoogwaardig kwalitatief meubilair van verschillende mooie materialen. Zoals hout, aluminium, leder, metaal en stof. Door deze materialen te gebruiken en bij een aantal modellen te combineren kunnen zij eigentijds, eigenwijs en bijzonder meubilair ontwerpen en produceren. Terwijl je ook nog de keuze hebt om een meubelstuk naar eigen wens te laten ontwerpen. Heb je een dieper zitvlak nodig in een mooie fauteuil? Geen punt bij IN.HOUSE!

Bankstellen op jouw wensen afgestemd

IN.HOUSE heeft een groot assortiment in bankstellen, maar het voordeel is dat je vrijwel ieder model naar eigen wens kunt laten aanpassen. Van kleuren tot aan welke materialen er gebruikt moeten worden en van elektrische relaxfuncties tot aan de afmetingen. Eigenlijk is geen verzoek te gek voor het merk dat ernaar streeft om jou de perfecte bank te leveren. Zo kun je meerdere kanten op met INHOUSE meubels en hoef je niet zo snel uit te wijken als een model niet volledig bij je wensen aansluit.