Waar moet je op letten bij een grote maten bh?

Waar moet je op letten bij een grote maten bh?

De juiste bh uitzoeken kan een lastige taak zijn. Zeker als je een maatje meer hebt. Er zijn zoveel soorten en maten dat je soms het spoor bijster bent en je bent uren bezig met een bh die niet alleen lekker zit, maar die er ook leuk uitziet. Daarnaast wil je ook dat een bh voldoende steun biedt en dat het dragen van een mooie bh jouw zelfvertrouwen een boost geeft. Om je op weg te helpen om tot de beste keuze te kunnen komen geven wij in onze blog een aantal handige tips voor het vinden van een grote maten BH.

De keuze is reuze

Je hoeft je in ieder geval zorgen te maken dat je te weinig keuze hebt, want er zijn genoeg bh’s te verkrijgen. Zelfs voor vrouwen met rondingen. Waar je wel op moet letten is dat je een bh uitzoekt die er niet alleen mooi uitziet, maar die ook lekker zit. Als je online winkelt is het lastiger om te controleren of de bh wel naar wens is, want een grote maten bh kan er in het echt heel anders uitzien en ook niet comfortabel zitten.

Grote maten bh met voldoende support

Je moet wel een bh uitzoeken die voldoende support geeft. Zeker als je nek- en rugklachten hebt. Vaak wordt support aangeduid in levels. Zo zijn er bh’s die gemiddeld, veel of extreem veel ondersteuning bieden. De juiste support is natuurlijk afhankelijk van hoeveel klachten je hebt en hoe groot jouw rondingen zijn. Kijk ook goed naar de pasvorm van een bh om te bepalen of het model wel voor jou geschikt is.

Dagelijkse activiteiten

De ondersteuning van de grote maten bh is ook afhankelijk van je dagelijkse activiteiten. Ben je altijd aan het rennen of ben je een fanatieke sporter? Dan heb je meer baat bij een bh met high of extreme support. Heb je zittend werk en beweeg je nauwelijks? Dan zou een bh met medium support al voldoende kunnen zijn. 

Grote maten bh met of zonder beugel?

De grote vraag is natuurlijk of je voor een bh met of zonder beugel kiest en veel vrouwen kiezen voor een bh met beugel voor een goede ondersteuning. Toch kan een grote maten bh minder comfortabel zijn dan een bh zonder beugel. Gelukkig zijn er bepaalde modellen die voldoende ondersteuning bieden. Ondanks dat er geen beugel aanwezig is. 

Welke kleur kies je?

De keuze voor de juiste kleur kan ook een uitdaging zijn, maar hoe comfortabel een grote maten bh zit is toch de hoogste prioriteit. Als je eenmaal het juiste model hebt uitgezocht kun je gaan kijken naar de kleur. Met een zwarte bh en bijpassende onderbroek speel je altijd op safe, maar je kunt ook voor een donkerblauwe, witte of rode bh kiezen. De nude kleurige bh is ook enorm populair.

Vraag het de expert als je twijfelt over de grote maten bh

Twijfel je nog steeds over welke grote maten bh je het beste kunt kopen en welke BH de beste ondersteuning bieden? Vraag dan vrijblijvend advies aan de specialist. Zij kunnen je helpen om tot de beste keuze te komen en voor de zekerheid kun je ook altijd verschillende soorten bh’s bestellen en de bh’s die niet naar wens zijn weer retourneren. Let er dan wel op dat het ook mogelijk is bij de webshop waar je de grote maten bh bestelt.