Wil jij de look van de sterren overnemen?

Goed gekleed voor de dag komen, is niet altijd eenvoudig. Je moet maar net een goede outfit in huis hebben. Een mooie outfit heeft echter niet veel nodig wanneer je met de juiste accessoires gaat werken. Een goede zonnebril is een absolute must have voor iedereen die er goed uit wil zien. Bekende personen hebben dit als geen ander in de gaten. Wat dragen zij wanneer zij er goed uit willen zien, maar niet uren voor de spiegel willen staan? Juist! Een mooie zonnebril waarmee zij er in een handomdraai stijlvol uitzien. Wil jij dit ook? Dan volgt hier een aantal tips om de perfecte bril te vinden!

Welke zonnebril past het beste bij jou?

Een zonnebril kiezen is niet alleen maar kijken naar wat je mooi vindt. Je moet ook zorgen dat je een model kiest dat bij de vorm van je hoofd past. De basisregels zijn heel simpel: als je een rond hoofd hebt, is het beter om geen ronde bril te kopen. Daarmee versterk je de namelijk reeds aanwezige lijnen in je gezicht. Het is daarom mooier om met contrasterende vormen te gaan werken. Heb je dus een hoekig gezicht, kies dan voor een ronde bril. Daarmee breng je wat meer diepte aan in je gezicht wat er altijd goed uitziet. Als je je bril online gaat zoeken, kun je eenvoudig aangeven welke vorm je voorkeur heeft. Vervolgens krijg je alle brillen te zien die aan je zoekopdracht voldoen.

Zorg dat je voor goede glazen gaat

Een zonnebril is niet alleen mooi, het biedt ook bescherming aan je ogen. Als het erg zonnig is, straalt de zon heel veel meer Uv-straling uit. Een teveel van deze straling is niet goed voor je ogen. Je zult merken dat je moe wordt, dat je je slechter kunt concentreren en dat je hoofdpijn zult krijgen. Kies daarom altijd voor een zonnebril heren die voorzien is van glazen met een Uv-filter. Deze glazen houden deze straling tegen en daardoor voorkom je een hoop problemen. De glazen van gerenommeerde merken, zijn bijna altijd voorzien van goede glazen dus kies vooral voor deze merken. Kost een bril slechts een paar euro, dan weet je zeker dat deze glazen jouw ogen geen enkele bescherming zullen bieden.

Welk merk sluit aan bij jouw karakter?

Met een zonnebril kun je laten zien wie je bent. Hou je van een klassieke look? Kijk dan eens naar de brillen van Ray-Ban. Deze brillen doen het al tientallen jaren goed en je kunt de plank bijna niet misslaan met deze brillen. Mag het iets gedurfder zijn? Kijk dan eens of de modellen van Tom Ford hebben wat jij zoekt. Deze designers hebben gekozen voor opvallende monturen waarmee je de ogen zeker op je gericht kunt krijgen.