Drie redenen om te kiezen voor gouden sieraden 

Gouden oorbellen

Ben je op zoek naar een nieuw sieraad? Dan heb je erg veel keuze. Zo moet je bijvoorbeeld de keuze maken tussen gouden en zilveren sieraden. De ene persoon vindt zilver mooi, de ander houdt meer van goud. Vind jij dit een lastige keuze? Dan raden wij je aan om te kiezen voor een goud. Deze sieraden hebben namelijk veel voordelen. Wij geven daarom drie redenen waarom jij moet kiezen voor een gouden sieraad. Benieuwd welke dit zijn? Lees dan snel verder.

  1. Gouden sieraden zijn tijdloos

Ben je op zoek naar sieraden die je jarenlang kunt dragen? Kies dan voor gouden sieraden. Door de klassieke uitstraling gaan deze namelijk nooit uit de mode. Daarnaast zijn gouden sieraden gemakkelijk te combineren met andere sieraden en kledingstukken. Kies daarom voor een mooie ketting, armband of oorbellen in de stijl die bij jou past, dan kun je hier nog jarenlang van genieten. Wil je het sieraad uiteindelijk toch niet meer zelf dragen? Dan kun je er vast een familielid, vriend of vriendin blij mee maken.  

  1. Gouden sieraden zijn gemakkelijk te onderhouden

Gouden sieraden zijn bestand tegen verkleuring en roesten niet. Wanneer je een gouden sieraad helemaal goed schoon wilt maken, kun je dit eenvoudig doen door middel van milde zeep en water. Daarnaast kun je voor het perfecte resultaat de sieraden naar een juwelier brengen voor professioneel onderhoud. Dan ben je ervan verzekerd dat jouw ring, armband of ketting er weer zo goed als nieuw uitziet. Houd er wel rekening mee dat ook gouden sieraden gevoelig zijn voor krassen en beschadiging. Het is dus belangrijk om ze op een veilige plek op te bergen en ze niet te dragen tijdens activiteiten waarbij ze beschadigd kunnen worden.

  1. Gouden sieraden zijn een waardevaste investering

Gouden sieraden behouden hun waarde in de loop der tijd. In sommige gevallen kunnen ze zelfs in waarde stijgen. Wanneer je gouden sieraden koopt en deze uiteindelijk toch niet meer draagt, weet je zeker dat je hier een mooi bedrag voor terug kunt krijgen. Je kunt jouw sieraad bijvoorbeeld online verkopen, maar wij raden je aan om het in te wisselen bij een juwelier. Wanneer je sieraden inwisselt bij een betrouwbare juwelier weet je zeker dat je er een eerlijk bedrag voor terug krijgt. Je kunt bijvoorbeeld goud inwisselen bij Feddema. Hier zorgen deskundige taxateurs, die gespecialiseerd zijn in goud inkoop, ervoor dat jij een eerlijke prijs krijgt voor jouw gouden sieraden.