De Volvo V60 PHEV: opzij, Outlander!

Als je op zoek bent naar een auto met stijl en inhoud, dan is de Volvo V60 PHEV misschien wel jouw perfecte match. De Volvo V60 combineert kracht met efficiëntie en luxe met gemak en is de ultieme hybride ervaring. Met innovatieve technologie die je zowel een prestatiegerichte rit als een milieuvriendelijk geweten geeft, is dit een auto die je een goed gevoel geeft, waar je ook heen gaat.

Prestaties en efficiëntie

De V60 PHEV biedt bestuurders het beste van twee werelden, namelijk prestaties en efficiëntie. Hij is uitgerust met een 2,0-liter viercilinder turbomotor die 316 pk en 295 lb-ft koppel levert. Hij beschikt ook over een 8-traps automatische transmissie en een vierwielaandrijving. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft hij ook nog een elektromotor waarmee hij tot 50 km kan rijden op alleen de accu.

De Volvo V60 heeft een 3,7kW, zoals de meeste plugin hybrids. Meest geschikte Volvo V60 laadkabel heeft daarom een type 2 stekker en is geschikt voor 1 fase opladen tot 16 Ampère. Hiermee laad je de accu in 5 uurtjes van helemaal leeg naar helemaal vol weer op. Ook kun je gebruik maken van een mobiele laadkabel voor aan een normaal 230V stopcontact, het opladen duurt dan iets langer; zo’n 13 uur. 

Innovatieve technologie

De V60 PHEV beschikt over de meest geavanceerde technologie die tegenwoordig in een auto verkrijgbaar is. Met het 12,3″ digitale instrumentenpaneel kan de bestuurder zijn display aanpassen om allerlei informatie weer te geven, zoals brandstofniveau, actieradius, snelheidsmeter en meer. Bovendien biedt het Sensus infotainmentsysteem een intuïtieve interface voor het regelen van diverse aspecten van je rijervaring, van klimaatregeling tot audio-instellingen en meer.

Comfort en gemak in het interieur

Het interieur van de Volvo V60 PHEV is ontworpen voor ultiem comfort en gemak. Hij wordt standaard geleverd met verwarmde voorstoelen, klimaatregeling met twee zones en lederen zitvlakken voor maximaal comfort tijdens lange ritten of woon-werkverkeer. Hij heeft ook veel laadruimte in de kofferbak, zodat je al je bagage kwijt kunt zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je ruimte tekort komt! Bovendien biedt het panoramisch schuifdak een duidelijk zicht op de hemel boven je, terwijl het geluidsniveau in de cabine tot een minimum beperkt blijft – perfect voor wie graag in de open lucht rijdt zonder aan comfort of geluidskwaliteit in de auto in te boeten!

De Volvo V60 PHEV is een perfecte mix tussen prestaties en efficiëntie die hem ideaal maakt voor iedereen die zowel stijl als inhoud zoekt in zijn volgende auto-aankoop. Met state-of-the-art technologie, zoals zijn digitale instrumentenpaneel en Sensus infotainmentsysteem, biedt deze auto volop mogelijkheden om je rijervaring aan te passen aan je behoeften of voorkeuren. Hij biedt niet alleen superieure prestaties, maar ook veel comfort in het interieur, zoals verwarmde stoelen, klimaatregeling met twee zones, lederen zitvlakken, panoramische zonnedaken en meer! Dus als je op zoek bent naar een praktische en luxueuze hybride auto die niet duur is, kijk dan niet verder dan de Volvo V60 PHEV!