Events op z’n Rotterdams

trouwlocatie

Je hebt van die steden met onbegrensde mogelijkheden. Nou, Rotterdam hoort daar zeker bij! Wat je ook van plan bent, hier heb je alle vrijheid om je dromen waar te maken.

We hebben het immers wel over de Maasstad, die niet kapot te krijgen is. Door de jaren heen is het karakter van de stad wel wat veranderd, maar de sfeer is er niet minder op geworden. Datzelfde geldt voor de mogelijkheden. Wat je maar wilt kunnen uitvoeren, Rotterdam is er dé plek voor. Zakelijke of feestelijke evenementen en alles daar tussenin vinden hier altijd een hartelijk welkom. De stad kent immers vele bijzondere plekken met een multifunctioneel karakter, waar je zowel een passende sfeer als de benodigde faciliteiten vindt voor jouw plannen.

Zullen we maar eens naar een paar voorbeelden gaan kijken?

Huwelijk Roffa-style

Allereerst willen we je van harte feliciteren met je aanstaande bruiloft! Of met die van een dierbare, die jij mag helpen organiseren. Hoe het ook zij, er zijn diverse trouwlocaties Rotterdam die zeker aan jullie wensen en eisen zullen voldoen. Want voor een landelijke sfeer mag je de prachtige hoeve de Zwethburch natuurlijk niet overslaan. Houd je meer van een sprookjesachtige sfeer? Dan moet je zeker in Het Oude Stadhuys zijn. Maar daar blijft het niet bij! We kunnen je namelijk nog vele andere plekken aanraden, waaronder de Retraiterie Rottemeren. Hiermee maak je het zelfs mogelijk om letterlijk in het huwelijksbootje te stappen! Zeg nou zelf, hoe officieel wil je je liefde bezegelen?

Trainingen aan de Maas

Scherp blijven. Dat is de sleutel tot succes in het bedrijfsleven, tot welke branche je onderneming ook maar behoort. Misschien hebben jullie als collega’s onderling zelf wel de nodige kennis en ervaring te delen, of kennen jullie een expert die jullie het een en ander te vertellen heeft. Organiseer dan een training in Rotterdam! Bijvoorbeeld op een inspirerende plek als de Kunsthal, die voor de nodige inspiratie zorgt. Een rijke geschiedenis en een optimistische blik op de toekomst is wat je zeker weten krijgt wanneer je in de Van Nelle fabriek afspreekt. En het vaarwater was nog nooit zo gunstig voor jullie bedrijf, zal blijken uit een training in het Maritiem Museum te Rotterdam!

Congres in Rotjeknor

Het eerste waar je aan moet denken bij het organiseren van een congres is dat je een plek uitkiest die een aangename uitstraling heeft. Zo weet je je bezoekers aan je te binden. In dat geval zit je in Hotel New York te Rotterdam zeker weten gebeiteld! Dit geschiedrijke pand was vroeger de basis van de Holland Amerika Lijn en is ook voor tal van andere evenementen in te schakelen. Daarnaast weet de Laurenskerk als geen andere locatie het verleden aan de toekomst te koppelen. Zoek je toch meer een multifunctionele locatie? Dan komt de evenementenhal Ahoy Rotterdam als geroepen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *