Grootse plannen in de hoofdstad? Zoek de ruimte op!

feestlocatie amsterdam

En met ruimte bedoelen we een zaal of kamer waar jij die grote ideeën volledig ten uitvoer kunt brengen. Het hangt er daarbij precies vanaf wat jouw voorkeuren zijn.

Een groot evenement in Amsterdam opzetten doe je natuurlijk niet in je eentje. Daar komt vaak en heel team bij kijken, niet zelden grotendeels opgesteld van buitenaf. Hiermee bedoelen we dat je experts in de arm neemt op het gebied van organisatie en dat je ook genoeg andere bedrijven nodig hebt om logistieke zaken te regelen, zoals bijvoorbeeld de catering. En dan hebben we het natuurlijk nog niet over de locatie gehad! Waar moet die allemaal aan voldoen?

Dat besluit je natuurlijk allemaal in goed overleg met elkaar. Het hangt er ook helemaal vanaf wat jullie precies gaan organiseren. Iets zakelijks of feestelijks? Alles is mogelijk zodra jullie de juiste plek hebben gevonden!

Vergaderen in Amsterdam

Het principe van een vergadering ligt meestal in het bereiken van een specifiek doel. Hierom is het verstandig om zo’n bespreking te houden op een locatie die vooruitgang inspireert. De perfecte vergaderlocatie in Amsterdam heeft dan ook een indrukwekkende uitstraling. En een aangename, vooral! Zolang alle partijen zich helemaal op hun plek voelen, zul je sneller resultaten boeken.

Dankzij zowel het in- als het exterieur van Grand Hotel Amrâth zou dat geen probleem moeten zijn. Zeker niet wanneer je voor het luxe vergaderarrangement kiest! Ook bij ADAM’s ID Meeting & Events, waar vele evenementen kunnen worden georganiseerd, voel je je al snel op je plek. En wat dacht je van de authentieke sfeer van Grand Café Restaurant 1e Klas?

Trainen in Amsterdam

Als bedrijf wil je natuurlijk te allen tijde scherp zijn en de concurrentie minstens één stap voor blijven. Doe er dan ook alles aan om je kennis en vaardigheden als team te blijven bijspijkeren waar en wanneer nodig. Bijvoorbeeld in het UP Office Building, waar je een perfect uitzicht hebt op de stad en waar de wereld aan je voeten ligt. Ook de Hermitage biedt volop ruimte aan jouw training in Amsterdam. Alle moderne faciliteiten zijn hier aanwezig. Houd je het liever industrieel? Dan is een minimalistische ruimte in de Patronage wellicht precies wat je zoekt!

Feesten in Amsterdam

Wanneer je iets bijzonders te vieren hebt, wil je dat natuurlijk op een plek doen die eveneens buiten de norm valt. Niet in het café op de hoek, maar bijvoorbeeld gezellig aan het water aan Strandzuid-Zuidpool, vlak achter de RAI Amsterdam. Op een comfortabele stoel – of zelfs ligbed – heb je een schitterend uitzicht op het beatrixpark. Niet aan maar óp het water? Dat kan! Eén van beide DOCKS schepen biedt namelijk ruim voldoende plek voor jou en je gezelschap. En wat dacht je van een plek omringd door groen die met recht het Rijk van de Keizer genoemd wordt als feestlocatie in Amsterdam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *