Iets te vieren? Op naar Groningen!

Misschien hoeven jullie er al niet eens heen omdat het al de basis van je bedrijf is. Maar alsnog heeft deze stad alles om van ieder succes een grandioos feest te maken!

En wanneer je de Groningen al op je duimpje kent, weet je dat ook wel. Deze stad heeft werkelijk alles. Wie zegt dat alles in Amsterdam gebeurt? Of New York City? Daar hoef je helemaal niet aan toe zolang je weet dat je alles wat je nodig hebt kunt vinden in Groningen! Oké, we weten wel, verandering van spijs doet eten, maar toch.

We dwalen af, excuses daarvoor. Wara hadden we het ook alweer over? Oh ja! Jullie hebben een mijlpaal behaald en gaan een bedrijfsfeest in Groningen organiseren. Puik plan! Hebben jullie al een locatie op het oog of ook maar enkele ideeën daarvoor? Wij wel, namelijk. Zoals je zelf wellicht al weet zijn er zat plekken waar je kunt vieren dat het op zakelijk gebied zo goed gaat, maar je wilt toch wel een plek uitzoeken die enigszins gedenkwaardig is. Net als het evenement zelf dat uiteindelijk zal zijn.

Iedereen heeft uiteraard weer een eigen smaak. Toch hebben we hieronder drie plekken uiteen gezet die je kunnen inspireren. Heel veel plezier alvast en succes met het maken van een keuze!

Grand Theatre

Een theateravondje? Nou ja, dat zou kunnen. Het Grand Theatre aan de Grote Markt staat er al sinds 1939 en is het mooiste vlakke vloertheater van Nederland. Wist je overigens dat het ooit gebouwd werd als bioscoop? Nee? Nou, nu wel. Graag gedaan.

Dat het niet vorige week uit de grond werd gestampt, kun je aan de prachtige gevel al wel zien. Maar ook van binnen is de sfeer nog steeds heel authentiek! Daar komt nog bij dat je uit verschillende ruimtes kunt kiezen, die ook nog eens precies zo mogen worden ingedeeld als jullie willen. Althans, we gaan er zomaar vanuit dat jij hier niet in je eentje over beslist. Tenzij het natuurlijk een surprise party wordt, dan uiteraard wel!

De Drie Gezusters

Wie z’n zusters? Nee, De Drie Gezusters! Eveneens aan de Grote Markt, trouwens. Dit is trouwens niet één kroeg, maar meerdere onder één dak. Hier vinden jullie dan ook zeker de perfecte plek om samen te komen en gezellig een biertje te doen en met elkaar te proosten op de toekomst. Eén biertje? Vooruit, nog een dan. Of twee. Of-

Zeilschip Mars

Of zeilschip Mars, ja. En nee, dit is niet de naam van een kroeg maar van een echte boot. Deze heeft zelfs een monumentale status en ligt niet alleen gemeerd, je mag er zelfs mee varen. Jazeker, jullie mogen helpen om het schip te besturen! En zelfs gezellig overnachten op Mars is mogelijk. Op het schip dan, hè? Niet de planeet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *