Jouw schitterende verschijning

gouden oorstekers

Letterlijk en figuurlijk. Of die van iemand anders, uiteraard. Want sieraden kunnen een heleboel doen met jouw uitstraling! Ze zetten de puntjes op de i.

Maar of ze dat nu heel uitgebreid of extreem subtiel doen, ligt natuurlijk aan jezelf. En aan het uiterlijk van de edelmetalen versieringen die je uitkiest. Althans, zolang die keuze natuurlijk aan jezelf is. Sieraden zijn immers van oudsher populaire geschenken. Ze kunnen samen met de ontvang(st)er worden uitgekozen of juist als complete verrassing worden aangeboden. Dat hangt natuurlijk maar net van de gelegenheid af.

Hieronder hebben we enkele van de populairste soorten sieraden voor je samengevat. Wat ga jij dragen of juist aan een bijzonder iemand geven?

Ringen

Met deze ring… maak die zin maar lekker zelf af, mocht dat de reden zijn dat je naar eentje op zoek bent. Dat hoeft immers helemaal niet met je interesse in zo’n schitterend stukje edelmetaal te zijn, maar een trouwerij is vaak wel het eerste waar je aan denkt wanneer je het woord ‘ring’ hoort. Tenzij je een diehard fan bent van professor Tolkien’s fantasy-epos met Hobbits en dergelijke.

Hoe dan ook, wat je eerste en meest directe associatie maar moge zijn, een ring is en blijft een prachtig sieraad. Doe hem jezelf of iemand anders cadeau en kies het edelmetaal uit dat bij de ontvanger, de gelegenheid of jezelf past. Uiteraard mag zoiets nooit boven je budget gaan. Gelukkig zijn gouden en zilveren ringen in iedere prijsklasse verkrijgbaar!

Kettingen

Er zijn echter alternatieven voor ringen die minstens zo persoonlijk zijn. Wat bijvoorbeeld te denken van een prachtige ketting met een opvallende hanger eraan? Deze kan bijvoorbeeld de naam spellen van de ontvang(st)er of degene van wie hij of zij het sieraad krijgt! Ook kunnen er foto’s, vingerafdrukken en andere persoonlijke herinneringen in verwerkt worden. Zelfs bloed of de as van een overledene! Oké, dat komt op het eerste gezicht luguber over maar het zijn wel schitterende manieren om iemand te gedenken.

Oorbellen

We raden je wel aan om ervoor te zorgen dat je iemand heel goed kent eer je voor hem of haar oorbellen gaat aanschaffen. Je moet dan namelijk heel goed weten wat de beoogde ontvang(st)er mooi vindt en welke vorm het meeste gewaardeerd wordt. Vallen zilveren knopjes in de smaak of ga je liever voor gouden oorstekers? Dit zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden, aangezien je oorbellen net zo persoonlijk kunt maken en krijgen als kettingen of ringen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *