De beste gadgets voor thuis!

gadgets

Vroeger waren mensen uren bezig met het wassen van kleren, totdat de wasmachine kwam, het leven werd toen opeens een stuk makkelijker. Vandaag de dag zijn er nog steeds ontwikkelingen gaande die het huishouden steeds makkelijker maakt. In deze blog zullen een paar van deze producten worden uitgelicht. 

Slimme kookplaat

Iedereen wil lekker eten daarom is het zo jammer dat niet iedereen goed kan koken. Maar met een slimme kookplaat heb je geen talent voor koken meer nodig. Deze slimme inductieplaten maken koken zelfs voor de minst culinaire man een eitje. De slimme kookplaten maken namelijk gebruik van een paar slimme technieken.

De eerste techniek is ‘Senseboil’. Bij deze techniek kan de kookplaat via geavanceerde sensoren meten wanneer water begint te koken en de temperatuur dan automatisch naar beneden bijstellen om overkoken te voorkomen. De handigste techniek die in de slimme kookplaat verstopt zit is de ‘Sensfry’ techniek. Kies het gerecht en hoe deze gebakken moet worden (medium, rare, etc.) en de kookplaat doet de rest.

Slimme koelkast

Een van de handigste gadgets van de afgelopen jaren is de slimme koelkast. Deze koelkasten hebben meestal een touchscreen waarin agenda’s, foto’s en boodschappenbriefjes zijn verwerkt. Er is vaak ook een app die je op je telefoon kan downloaden die in verbinding staat met je koelkast. Door middel van deze app kun je live zien wat er in je koelkast staat, dit is natuurlijk erg handig als je in de supermarkt staat. Er zijn in de VS zelfs al koelkasten die automatisch dingen als boter bestellen wanneer zij zien dat dit op is.

Dweilrobot 

De robotstofzuiger gaat al een tijdje mee maar de dweilrobot zie je nog maar zelden. Wel bijzonder natuurlijk waarom zou je zelf niet willen stofzuigen en dan wel zelf gaan dweilen. Door middel van de dweilrobot wordt je vloer brandschoon met minimale moeite. Vul de dweilrobot met schoonmaakmiddel, druk op een knopje en geniet enkele minuten later van een schone vloer.

Slimme deursloten 

Je kan tegenwoordig betalen met je telefoon, sommige fietsen en auto’s kunnen van het slot worden gehaald met de telefoon, het enige wat naast je telefoon nog in je zak hoeft te zitten is je legitimatie en je huissleutel. Je ID kaart zal je nog wel even mee moeten nemen maar je huissleutel is eigenlijk ook al verleden tijd. Met een slim deurslot kan je met een mobiele telefoon, pincode of NFC tag je deur openen. Met een slim deurslot heb je sleutelloze toegang tot je huis, dan hoef je dus geen huissleutel meer mee te nemen. Met een app kan je ook je ook andere huisgenoten of familieleden toegang geven tot je huis.

Voor meer tips in huis, kijk ook op: Woonfijn.Be & Fijnwinkelen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *