Lingerie | Seks is nooit zwart-wit

sexy lingerie

Of, nou ja, dat is ‘t eigenlijk wel. Maar dan aan jou de taak om deze favoriete bezigheid van velen naar eigen voorkeur in te kleuren!

En dat kun je zo breed nemen als je zelf wilt. Bijvoorbeeld door de plek te bepalen waar jullie het gaan doen, de sfeer in de slaapkamer of andere ruimte – misschien heb je wel een plek buiten uitgekozen? – en de eventuele attributen die je graag wilt proberen uit te kiezen.

Maar ook jouw verschijning speelt een grote rol! Misschien heeft jouw partner daar ook wel aan gedacht en heeft hij of zij zich een killer van een outfit aangemeten. Nou, dan kun jij niet achterblijven.

Hieronder bespreken we slechts enkele opties. De rest mag je lekker helemaal zelf uitzoeken. En inkleuren. Want het is jouw feestje, niet dat van ons! Wij hebben slechts als doel om jou te inspireren. Dus besef goed dat de mogelijkheden op het gebied van lingerie en erotische kleding eindeloos zijn, aangezien iedereen weer wat anders opwindend vindt. Leef je uit!

Lak & Leder

Nee, je hoeft niet gelijk machtsspelletjes te gaan spelen wanneer je voor deze materialen kiest. Maar je geeft er wel degelijk mee aan dat jij absoluut zeker bent van wat je wilt! Dat geldt zowel wanneer je hele outfit van lak en leder is gemaakt of dat je slechts accenten hiervan uitkiest. Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld handschoenen en armbanden. Die kunnen natuurlijk wel als aanvulling dienen op jurken, korsetten, rokken en catsuits. Het hangt er grotendeels vanaf wat jij opwindend vindt en waarin je je prettig voelt. En je profiteert van een grote bonus wanneer jouw keuze ook nog eens een positieve uitwerking op je partner heeft!

Bodystocking

Te showen of niet te showen. Dat is de kwestie! Is het nobeler om de geest van je partner te kietelen of om hem of haar direct te laten zien waar hij of zij mee mag spelen? Een bodystocking verschilt namelijk nogal van gewone lingerie. Het zit om nagenoeg je hele lichaam, net als een catsuit. Maar het geeft wel behoorlijk meer weg dan standaard lingerie! Dat komt omdat verschillende onderdelen van zo’n bodystocking transparant zijn of zelfs… afwezig. Denk aan open cups en een open kruis voor easy access. We hoeven je vast niet uit te leggen welke voordelen dat met zich meeneemt.

Sexy lingerie

Wanneer weet je nou zeker dat jij succes hebt met jouw sexy lingerie? Simpel. Zolang het lekker zit, zodra jij het mooi vindt en je er al jouw fantasie op los hebt gelaten.En dat het ook bij degene die jij probeert te verleiden goed aanslaat, natuurlijk! Hoewel jouw eigen indruk het allerbelangrijkste is.

Alvast heel veel speelplezier toegewenst…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *