De voor- en nadelen van een telefoonhoesje

Telefoons zijn aardig aan de prijzige kant, dus dan heb je liever niet dat die snel beschadigt raakt. Vroeger werden hoesjes weinig tot niet gebruikt, tegenwoordig zien mensen er steeds meer de noodzaak van in om een hoesje te gebruiken. Bescherming is natuurlijk de hoofdzaak van een hoesje, maar zijn er nog voordelen en zijn er ook nadelen aan verbonden? Laten we beginnen met de voordelen!

Voorkom valschade en krasjes

Een telefoonhoesje is uitgevonden om er voor te zorgen dat je telefoon niet beschadigt raakt. Er zijn ook telefoons die je zo op de grond zou kunnen laten vallen zonder dat die stuk gaat, zoals de Nokia. Zoals iedereen er vast al wel is achter gekomen, werkt dat bij de telefoons van nu net iets anders. Zelfs als ze licht op de grond vallen kunnen ze al kapot zijn. Met een hoesje vang je een groot deel van de klap op en gaat je telefoon minder snel kapot. Met een hoesje bescherm je ook het gevoeligste deel van de telefoon en dat is het scherm. Er komen dan ook al heel snel krassen op het scherm, alleen als je de telfoon omgekeerd op tafel legt of als je het in je broekzak stopt waar je sleutel ook inzit. Een schermreparatie is ook niet bepaald goedkoop, dus kun je beter je telefoon extra goed beschermen.

Groot voordeel: Je kunt veel pasjes kwijt in het hoesje van je telefoon, zo hoef je geen portemonnee meer mee te nemen!

Nadeel

Een hoesje bestaat niet alleen maar uit voordelen. Zo is het mogelijk dat er zand komt tussen het hoesje en je telefoon en daar kunnen flink wat krassen door ontstaan. Wat er ook vaak gebeurt, is dat mensen met een telefoonhoesje vaak een stuk onvoorzichtiger worden. Zelfs met een hoesje heb je geen 100% bescherming, het blijft dus oppassen. Wat mensen als het grootste nadeel zien is dat de telefoon een stuk dikker wordt, maar ook dit kun je ontkrachten. Want telefoons zijn door de jaren heen een stuk dunner geworden. Anders is er nog altijd een oplossing dat je alleen een hoesje voor de achterkant neemt, die maken je telefoon nauwelijks groter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *