Veelzijdig folie

Bescherm je breekbare spullen met noppenfolie, zo komen ze bijvoorbeeld tijdens een verhuizing veilig op de plaats van bestemming. Omdat het lastig is om door (meerdere lagen) noppenfolie heen te kijken is het verstandig om je producten te labelen. Zo kunnen de verhuizers meteen zien wat het is en het op de juiste plaats neerzetten. Dan kun jij je concentreren op het inrichten van de keuken en weet je precies waar alles staat.

Verwarm voordelig je huis

Nog een voordeel van dit folie is dat het een goedkopere en efficiënte manier van isoleren is. Plak het op je raam en je hebt geen last meer van tocht. Je huis wordt er aangenaam warm door en het scheelt jou in je portemonnee.Mocht je een kas in de tuin hebben dan kun je die heel eenvoudig beschermen tegen vorst. Zo kun je optimaal genieten van je zelfgekweekte groente, fruit of favoriete planten.

Geniet langer van je electronica

Om je elektronica veilig te kunnen vervoeren en een langer leven te geven kun je het beste gebruik maken van antistatisch folie, deze heeft een opvallende roze kleur en zorgt ervoor dat de elektronica niet beschadigd door statische elektriciteit en dat er geen stof wordt aangetrokken. Zo kun je ook in je nieuwe huis genieten van je favoriete muziek.

Verstuur je spullen veilig

Als één van je vrienden jarig is en je wilt een speciaal maar breekbaar cadeautje versturen via de post, dan is het verstandig om luchtkussen enveloppen te gebruiken. Deze zijn aan de binnenkant bekleed met noppenfolie. Zo zorg je ervoor dat je presentje onbeschadigd bij de jarige beland. Mocht je cadeau een fors formaat hebben, dan kun je hem beter meegeven aan de pakketdienst.

Folie snijden een dagelijkse klus?

Mocht je veelvuldig dozen moeten uitpakken vanwege je werk, bijvoorbeeld als verhuizer, zorg er dan voor dat je een schaar of mesje bij de hand hebt waarmee je de folie eenvoudig kunt opensnijden. Dit scheelt je tijd en zorgt ervoor dat je efficiënt kunt werken.Wel is het belangrijk dat je dit op een veilige manier doet en dat je het ingepakt product niet beschadigd!

Het brengt ontspanning en duikt overal op

Van het knappen van bubbeltjes is bekend dat het een ontspannende werking heeft. Bij bijna elk pakketje dat je besteld krijg je wel noppenfolie en kun je dus naar hartelust “pletten” Ook in films speelt  noppenfolie een grote rol, het valt alleen niet op. Als een acteur een rugzak draagt wordt deze namelijk gevuld met noppenfolie om het idee te geven dat de rugzak vol en zwaar is. In werkelijkheid is hij zo licht als een veertje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *