Wat te doen in Limburg?

Op vakantie gaan is helaas op dit moment niet aangeraden in verband met het COVID-19 virus dat rondgaat. Gelukkig zijn er genoeg mooie plekken in Nederland waar je kunt genieten van een leuk dagje of weekendje uit. Eén van deze plekken is Limburg. Wat kun je er allemaal doen? Dat lees je hier! 

Paardrijden

Ben je een échte natuurliefhebber? Dan moet je een keer langs Limburg gaan om paard te rijden. Er zijn prachtige ruiterpaden gelegd in Limburg, waardoor je te paard kunt genieten van de geweldige natuur in Limburg. Natuurlijk heeft niet iedereen een eigen paard. Gelukkig is het ook mogelijk om paarden te huren, zodat je toch kunt genieten van een prachtige tocht. 

Boottocht

Houd je wel van de natuur, maar ben je geen paardenliefhebber? Dan is een boottocht misschien wel wat voor jou! Zo kun je in Limburg een unieke boottocht maken over de Maas. Je kunt makkelijk een motorboot, sloep, kano of zeilboot huren. De Maasplassen bestaat uit zowel grote en kleine plassen. 

Naast boottochten kun je zelfs steptochten doen door Maastricht. Alles zien van de stad binnen no-time! Ook geen fan van steppen? Gelukkig is er keuze genoeg in Limburg. Probeer bijvoorbeeld een lekkere scooterrit op een prachtige Vespa! Zo kun je lekker cruisen door Maastricht heen.

Attracties

Er is een verscheidenheid aan attracties in Limburg. Zo is er voor ieder wel wat wils! Wil je graag een wintersport feeling, zonder dat je naar het buitenland hoeft te gaan? Breng dan een bezoekje aan SnowWorld Landgraaf. Dit is het niet alleen het grootste winterresort in Nederland, maar zelfs wereldwijd! Dat kun je echt niet missen. 

Op zoek naar magische avonturen voor jouw kinderen? Dan is het leuk om te gaan naar Toverland! Dit attractiepark heeft allerlei attracties voor jong én oud. Iets om voor jouw kinderen te beleven dat ze nooit meer zullen vergeten. 
Hopelijk kun je in deze lijst wat leuke activiteiten vinden. Vergeet ook niet te denken aan autoverhuur in Limburg als je van plan bent om lange afstanden te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *