Klaar met saaie strandvakanties? Overweeg eens een actieve groepsreis!

Het Coronavaccin staat voor de deur. Nog even en we kunnen weer op vakantie! Ben jij er nog niet uit waar je de volgende keer naartoe wil maar wil je wel graag eens wat anders? 

Helemaal wat anders

Misschien houd je heel erg van reizen maar gaan je vakanties altijd naar dezelfde bestemming. Of je bent juist helemaal niet zo’n vakantieganger, maar je wil toch eens volledig aan de dagelijkse sleur ontsnappen. Overweeg dan eens een groepsreis! Tijdens een groepsreis zal je nieuwe omgevingen en nieuwe mensen leren kennen. Een groepsreis is dus perfect voor singles die alleen op vakantie willen gaan. Ben Je niet Single? Geen probleem, actieve groepsreizen van bijvoorbeeld NoSun worden georganiseerd voor iedereen. 

Op vakantie in de winter

Groepsreizen worden zowel in de winter als in de zomer georganiseerd. In de winter kun je bijvoorbeeld meedoen aan een reis naar Oostenrijk. Heb je dus altijd al een keer willen skiën maar willen je vrienden of familie niet mee? Dan is een skivakantie naar Oostenrijk via een groepsreis de perfecte optie. Een bijkomend voordeel is dat er enorm veel zaken voor je georganiseerd worden. Denk aan het vervoer, het verblijf maar ook activiteiten als rodelen en aprés ski. 

Ben je minder sportief ingesteld maar wil je toch een keer van een echt winterwonderland genieten? Dan kun je er voor kiezen om mee te gaan op een groepsreis naar Lapland. In Lapland kun je op huskysafari of sneeuwscooteren door de Finse bossen. Daarnaast kun je alles leren over de Finse cultuur en wie weet zie je zelfs nog het noorderlicht!

Op vakantie in de zomer

Ook in de zomer zijn worden er ieder jaar veel groepsreizen georganiseerd naar uiteenlopende bestemmingen.  Zo kun je je aanmelden voor een reis naar de bekende vakantiebestemmingen in Frankrijk en Spanje. Denk aan Lanzarote of een actieve reis naar de Franse Alpen. Maar voor diegene die dit te voordehandliggend vind, Wat dacht je van Bosnië of Bulgarije? In deze landen kun je genieten van actieve stedentrippen langs kathedralen en musea. Of geniet van de wilde natuur tijdens het raften of een bezoek aan de watervallen van Kravica. 

Welke soort vakantie je ook leuk vind, er is altijd een groepsreis te vinden die bij je interesses past. Het leuke van een groepsreis is dat je reisgenoten waarschijnlijk veel overeenkomstige interesses hebben. Zij hebben zich immers aangemeld voor dezelfde reis als jij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *