Soorten haardmeubelen: voordelen & mogelijkheden

Je kunt thuis nog zo’n mooie en stijlvolle open haard hebben, maar als het haardmeubel niet past bij je gashaard, elektrische haard of houthaard, is je interieur niet stijlvol afgewerkt en ontbreekt er visueel iets. Het mooiste zijn natuurlijk haardmeubels die op maat zijn gemaakt, zoals de verschillende soorten haardmeubelen van Anselm Oome. Wat zijn precies de voordelen van maatwerk haardmeubelen? En welke verschillende soorten haardmeubelen van Anselm Oome zijn er tegenwoordig verkrijgbaar? De antwoorden op deze vragen lees je in dit artikel.

De voordelen van haardmeubels op maat laten maken

Elke open haard of houtkachel heeft zijn eigen uniek uitstraling en charme. Veel mensen die een open haard hebben, vinden het daarom lastig om geschikte haardmeubels te vinden die qua sfeer bij hun haard passen. De verschillende soorten haardmeubelen van Anselm Oome, die op maat gemaakt worden volgens jouw wensen, bieden hier soelaas. Door jouw haardmeubels te laten ontwerpen en bouwen door een meubel- en haardspecialist, heb je de garantie op het beste van twee werelden: een prachtige open haard met bijhorend haardmeubels in de stijl van jouw interieur.

Naast het voordeel dat maatwerk haardmeubels naadloos aansluiten op jouw woonstijl, is een groot pluspunt van maatwerk de ruime keuze aan materialen die er is. Zo kun je gaan voor prachtige haardmeubels van hout of van natuursteen. Maar ook rvs meubilair is een optie als je op zoek bent naar meubels die passen bij jouw smaak en woonstijl.

Ten slotte is een echte pré van maatwerk haardmeubels dat je deze relatief voordelig kunt laten maken, terwijl je gegarandeerd bent van topkwaliteit die er decennialang tegenaan kan. Maatwerk haardmeubels laten maken is dus een keuze voor de lange termijn. Een duurzame en daarom een slimme keuze!

De mogelijkheden per type haard

Zoals gezegd zijn er veel mogelijkheden om op maat gemaakte haardmeubelen te bestellen. Zo kun je ervoor kiezen om je open haard volledig te laten inbouwen in een eigentijds meubelstuk. Maar dat is niet het enige wat er mogelijk is. Jouw open haard kan ook op het meubilair geplaatst worden of er gedeeltelijk worden ingezet. Bij een meubelspecialist kun je dit op maat laten uitvoeren en zo een perfecte, moderne en comfortabele open haard-ruimte creëren die helemaal past bij het interieur van je woning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *