4 trends op het gebied van nagellak

Nagellak zorgt ervoor dat jouw outfit helemaal af is. Of je nu altijd voor dezelfde kleur nagellak kiest of juist iedere week een nieuwe kleur uitprobeert: nagellak is er om jouw nagels te laten stralen. Ieder seizoen zijn er weer andere kleuren nagellak hip en trending en wij houden je hiervan graag op de hoogte! Na het lezen van dit artikel weet jij precies wat er speelt in deze wereld. 

Metallic nagellak

Metallic nagellak lijkt te mooi om waar te zijn, maar dat is niet zo! Metallic nagellak is afgelopen seizoen ontzettend hip geworden en wij snappen wel waarom. Met deze nagellak lijkt het net alsof je uit de toekomst komt. De metallic nagellak is in allerlei kleuren te koop, waardoor er vast en zeker een kleur te vinden is die bij jouw nieuwe outfit past. Een ding is zeker: met metallic nagellak steel jij gegarandeerd de show. 

Thuis met gellak aan de slag

Wist je dat je nu ook thuis gellak kunt zetten? Handig nu de nagelsalons dicht zijn! Met een gellak lamp en speciale gellak nagellak kun je zo aan de slag. Binnen een aantal minuten heb je prachtig gekleurde nagels die twee weken mooi blijven. Wist je dat je met gellak ook je eigen nagels versterkt? Je nagels zullen minder snel breken en kunnen dus langer groeien! Het is misschien een kleine investering, maar je zult er ontzettend lang plezier van hebben en als de nagelsalons straks weer open zijn hoef jij niet meer heen!

Verschillende kleuren

Kies jij altijd voor één kleur op al jouw nagels? Dan is het wellicht tijd om dit af te wisselen. Je kunt meerdere kleuren uit hetzelfde kleurenpallet combineren om jouw nagels extra te laten opvallen. Kies voor 2 verschillende kleuren roze en lak je ringvinger in de donkere of lichtere kleur voor een speels effect. Je kunt natuurlijk ook voor een compleet regenboogeffect gaan door diverse kleuren te mixen. Wil je toch iets minder opvallends, maar wel iets aparts? Dan kun je voor het regenboogeffect gaan met pasteltinten. 

Steentjes en printjes

Ben jij fan van steentjes en printjes op je nagels? Of denk je: doe maar normaal dan doe je al gek genoeg? Wij zijn ervan overtuigd dat steentjes en printjes jouw nagels helemaal af kunnen maken. Er zijn steeds meer nailart filmpjes te vinden op YouTube en Instagram en zo kun jij ook aan de slag! Je kunt beginnen met simpele prints zoals stippen op je nagels. Pas jij jouw nagels altijd aan aan feestdagen? Dan kun je met Pasen paaseieren op je nagels lakken. Met de juiste nagellak van goede kwaliteit is dit zo gedaan. 

Ben jij al overtuigd en ga je morgen direct aan de slag met nieuwe kleurtjes, printjes of steentjes? Dan weet jij zeker dat je de nagellak trends van 2021 volgt. Ieder seizoen veranderen natuurlijk de trends op het gebied van beauty en zijn andere kleuren populairder. Word jij de nieuwe trendsetter van 2022? Wij kunnen nu nog niet voorspellen welke kleuren nagellak er dan trendy zullen zijn, maar we houden je op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *