De oorbellen trends van dit seizoen

Zoals je bij mode bepaalde trends hebt per seizoen, kunnen we bij oorbellen niet echt spreken over een trend per seizoen. Oorbellen zijn eigenlijk altijd een musthave en maken jouw outfit helemaal af. Zijn er dan helemaal geen trends in oorbellen? Ja, die zijn er zeker wel. Zo zien we bijvoorbeeld dat gouden oorbellen steeds populairder worden. Waar vroeger voornamelijk zilver gedragen werd, zien we steeds meer gouden parels voorbij komen. Goud en zilver wordt zelfs met elkaar gecombineerd. Maar dat zijn de trends op het gebied van oorbellen op dit moment? We zochten het voor je uit en delen onze bevindingen graag met je.  

Hangende oorbellen

Een trend op dit moment zijn hangende oorbellen, ofwel oorbellen met hangers. Ze zijn er in allerlei vormen en stijlen, waardoor er voor iedereen wel iets leuks te vinden is. Kies voor minimalistische hangers of juist voor hangers die een statement maken. Goud, zilver of rosé, hangende oorbellen passen eigenlijk wel bij iedere outfit. Het fijne aan hangers met een minimalistische vorm is dat je deze heel goed kunt combineren met andere oorbellen. Ideaal om een echte ear-party mee te creëren.   

Dubbele oorringen

Oorringen lijken een essentieel sieraad te zijn, maar tegenwoordig zien we een vernieuwde versie van oorringen, namelijk dubbele oorringen. Het zijn dus twee verschillende oorringen die samen één oorbel vormen. Tijdloos en trendy, een echte musthave aan jouw oorbellen collectie.   

Druppel oorbellen

Druppel oorbellen zijn ideaal om een statement mee te maken. Of je ze nu combineert met een eenvoudige coltrui of een off-shoulder top, druppel oorbellen zijn een goede keuze voor de meeste vrouwen. Druppel oorbellen zijn er in verschillende vormen. Zo zijn er bijvoorbeeld oorbellen met een hanger in één druppelvorm, maar er zijn ook langwerpige oorbellen waarbij er dus meerdere druppels aan de oorbel hangen. 

Parel oorbellen

Alsof we in een tijdmachine zijn gestapt en terug gegaan zijn naar de jaren ‘70. Parel oorbellen zijn een enorme opmars aan het maken en zijn als het ware weer opnieuw uitgevonden. We zien ze dan ook steeds vaker op catwalks en in het huidige mode straatbeeld. Wie zegt dat parel oorbellen truttig zijn moet maar eens een kijkje nemen in de huidige parel oorbellen collectie. De meest kunstzinnige ontwerpen kom je tegen.   

Zilveren en gouden oorbellen

Tijdloos, stijlvol en trendy, zilveren en gouden oorbellen in het algemeen blijven een constante trend. Van minimalistische oorknopjes tot oorbellen met diamantjes, met een paar zilveren of gouden oorbellen zit je altijd goed! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *