De schoenentrends van deze zomer

In plaats van dat we in dit artikel diep ingaan op schoenentrends waarvan je eigenlijk al weet dat niemand dat soort gekke schoenen zal dragen, hebben we echt gekeken naar populaire schoenen die iedereen op dit moment daadwerkelijk draagt. Misschien lees je wel eens van die blogs waar ze ingaan op kledingtrends van dit moment. Maar als we heel eerlijk zijn zie je daar soms afbeeldingen van modellen op de catwalk waarbij je denkt: “Wie trekt dit nou echt aan?!”. Dit soort blogs zien we ook op het gebied van schoenen en dat zijn we eigenlijk zat. We waren echt benieuwd naar wat meiden en vrouwen op dit moment dragen. Zo zijn we op vijf zomer schoenen trends gekomen die we graag met jullie willen delen. 

Beige sneakers

Wat je op dit moment heel veel ziet zijn beige sneakers. Dat vinden wij niet zo gek, want beige vormt een tijdloze aanvulling op je garderobe. Het zijn niet alleen schoenen die je zomers kunt dragen, ook in de winter kun je prima uit de voeten met beige sneakers. Er zijn allerlei soorten beige sneakers te vinden en een merk dat heel goed inspeelt op deze trend is PS Poelman. Neem daarom echt eens een kijkje in hun schoenencollectie als je jouw schoenenkast wilt vullen met een paar beige sneakers.  

Chunky sandalen

Chunky sandalen zijn deze zomer echt een hit! Het zijn stoere, comfortabele en stijlvolle sandalen die onder elke outfit past. Bovendien zijn deze sandalen perfect voor iedere gelegenheid. Met chunky sandalen ga jij voor een stoere outfit. Draag ze in combinatie met een rokje, een t-shirt en een stoer leren jasje. De perfecte outfit wanneer je een dagje gaat shoppen of heerlijk op het terras gaat zitten. 

Chain schoenen

We wisten niet perse dat dit type schoenen onder de noemer “chain” vallen en let op dat je je niet vergist in de chain wielrenschoenen, maar het zijn dus schoenen met een ketting. Oversized en opvallend of subtiel en minimalistisch, ook de trend waarbij je kettingen op de schoenen ziet zal dit jaar voortzetten. Je ziet het ook steeds vaker op tassen en nu dus ook op schoenen. Je kunt er verschillende looks mee creëren. Van chique tot een ingetogen look, met chain schoenen kun je alle kanten op.  

Retro sneakers

We lijken steeds meer terug te willen gaan in de tijd. Vintage / retro schoenen zijn dit jaar een enorme opmars aan het maken. Van opvallende kleuren tot sneakers met plateauzolen, de keuze is reuze. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *