Hoe zorg je dat je fiets niet wordt gestolen

Wordt je fiets steeds gestolen? Wat super irritant. Een goede elektrische fiets is bijvoorbeeld niet goedkoop maar het helpt ook echt niet met tijdsdruk. Je moet misschien wel heel snel naar werk en dan kom je er veels te laat achter dat je fiets er niet is. Dan moet je ineens hele andere plannen maken. Super irritant en ook niet professioneel. Het is gewoon heel erg vervelend wanneer je fiets wordt gestolen. Niet leuk. Vooral als je al helemaal je best hebt gedaan om op te zoeken wat zijn de beste amslod fietsen en alle Amslod Hilston reviews door te lezen om dezelfde fiets gestolen te laten worden. Maar hier hebben wij wat tips om je te helpen zodat het niet nogmaals gebeurt.


Schuur

Koop een goede schuur voor in je voor of achtertuin. Je kan er ook zelf eentje maken, er kan natuurlijk ook in een schuur ingebroken worden. Dus zorg dat het een stevige schuur is en zorg dat je er ook een hele goede slot op doet. Je kunt tegenwoordig ook speciale fiets schuren kopen, als je maar een kleine voortuin hebt. Je kunt ook met de buren afspreken om er eentje te delen. Die zullen waarschijnlijk ook wel blij zijn als de fiets niet de hele tijd wordt gestolen. Een schuur is ook wel heel handig om andere dingen in te bewaren als je hem dan toch hebt. Zo kun je de barbeque en de grill daar in de winter bewaren. Maar ook al je gereedschap kan daar staan en je kan er allemaal zooi inzetten die je niet meer binnen in huis neer wilt leggen. Het staat ook best wel leuk en je kan hem een beetje uitbouwen. Dan kan je een mooi afdakje creëren zodat je eventueel op feestjes een droge plek hebt voor de rokers om te staan. Of als je mocht willen grillen terwijl het weerbericht toch niet klopte en het op jou tuinfeestje gaat regenen. 

Beveiliging 

Je kunt tegenwoordig best wel simpele beveiligingscamera’s installeren. Denk aan zo een ‘Ring” deurbel van amazon. Je ziet die steeds vaker. Dit is wel heel handig omdat het niet alleen de dief zou vangen mocht hij nog een poging wagen, maar het zal ze ook ontmoedigen om überhaupt te stelen. Het is namelijk niet heel slim, dus als ze een beetje goede dieven zijn dan laten ze je met rust. Wat je ook kan doen is een fopcamera ophangen. Dit kan ook al heel veel mensen afschrikken, die zullen het risico niet willen nemen. Het is natuurlijk wel minder handig als er wel nog steeds wordt gestolen. Je kunt ook gewoon een licht installeren met bewegingssensor. Dit is niet alleen voor jezelf fijn omdat je het sleutelgat kan vinden in het donker. Maar het is ook bewezen dat het mensen heel erg afschrikt. Op deze manieren kun je je fiets beschermen! Het meest belangrijke is uiteraard dat je een goed slot hebt, dus laat dat je eerste investering zijn voordat je aan de andere dingen begint.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *