Waarom een facelift Rotterdam laten uitvoeren?

We worden allemaal op een bepaald ogenblik natuurlijk een dagje ouder. Dit gaan we voelen, maar zal ook sporen achterlaten op bijvoorbeeld ons gezicht. Zo kan het gebeuren dat er sprake wordt van diepe regels en krijgen we het idee dat het allemaal niet meer zo strak zit. Gelukkig bestaan er tegenwoordig verschillende manieren om ons er (terug) jonger uit te laten zien. Eén van de mogelijkheden waar je op dit vlak over beschikt is het laten uitvoeren van een facelift Rotterdam. Heel veel mensen zijn op deze manier reeds geholpen geweest. Wil jij ook graag meer te weten komen over het laten uitvoeren van zo’n facelift evenals over de voordelen die eraan verbonden zijn? Dan is het zeker de moeite waard om even de onderstaande informatie grondig door te nemen.

Wanneer kan een facelift Rotterdam laten uitvoeren interessant zijn? 

De reden waarom mensen er op een bepaald moment voor kiezen om een facelift uit te laten voeren heeft doorgaans altijd betrekking tot het verschijnen van bepaalde ouderdomskwaaltjes in het gelaat. Deze verschijnselen kunnen zich op verschillende manieren manifesteren. Denk hierbij aan:

  1. Overtollige huid die uitzakt; 
  2. Het wegglijden van zogenaamde vetdepots in het gelaat; 
  3. Het verschijnen van (diepe) rimpels; 
  4. Het uitzakken van de hals en het verdwijnen van een gladde onderkaak;
  5. De scherpe kaakhoek die komt te verdwijnen;

Wanneer hetgeen kan worden opgemerkt aan je gezicht voldoende ernstig wordt bevonden door de behandelend arts is het mogelijk dat ervoor wordt gekozen om een volwaardige facelift Rotterdam uit te voeren. In bepaalde gevallen is het zo dat het ook voldoende kan zijn om te kiezen voor een minifacelift. Het spreekt voor zich dat je behandelende arts ook dit zal aanhalen.

Gebeurt er ook altijd een ooglidcorrectie of niet? 

In principe is het zo dat er bij het uitvoeren van een facelift Rotterdam doorgaans inderdaad ook voor wordt gekozen om een ooglidcorrectie uit te voeren. Dat is het gevolg van het feit dat de oogleden standaard niet betrokken zijn bij een facelift. Toch, wanneer er sprake is van vermoeid uitziende oogleden kan dat als gevolg hebben dat deze extra gaan opvallen wanneer er een facelift is uitgevoerd. Om het eindresultaat niet negatief te beïnvloeden wordt er dan ook door de behandelende arts in veel gevallen inderdaad ook voor gekozen om een ooglidcorrectie te doen.

Waar moet je verder nog rekening mee houden bij een facelift Rotterdam?

Verder zijn er niet zoveel zaken meer die je moet weten met betrekking tot het ondergaan van een facelift Rotterdam. Veel mensen vragen zich wel af hoelang een dergelijke ingreep nu precies duurt. Dat valt in de praktijk zeer goed mee. Je kan op dit vlak rekening houden met een tijdsduur die is gelegen ergens tussen het anderhalf uur en de drie uur. Hoe lang de ingreep precies zal duren zal onder meer afhankelijk zijn van de “ernst” van de situatie. Je moet er tot slot wel rekening mee houden dat een facelift Rotterdam doorgaans wordt uitgevoerd onder algemene verdoving. Eventueel kan er bij een minifacelift wel worden gekozen voor plaatselijke verdoving.