Voordelen van Speed Dating boven traditioneel daten

Speed dating is een evenement dat helpt alleenstaande mensen te ontmoeten met andere singles in een ongedwongen, ontspannen sfeer, om een snel gesprek en een mogelijke aanstaande romance vonk.

Of je nu in een relatie voor een lange tijd, of u wacht op die speciale iemand te ontmoeten, heb je overwogen te proberen speed dating? Het is de new-age manier van daten, en je moet ons vertrouwen op deze, het is veel leuker en effectiever. Dit is een formeel systeem van dating om u aan te moedigen om nieuwe mensen die dezelfde relatie ideologieën hebben te ontmoeten. Speed dating is een evenement dat helpt alleenstaande mensen te ontmoeten met andere singles in een ongedwongen, ontspannen sfeer, om een snel gesprek en een mogelijke aanstaande romance vonken. Deze evenementen zijn ook bekend als singles evenement, en worden steeds populairder met de dag.

Onderzoek vertelt ons dat speed dating werkt in de zin dat de meeste van de deelnemers over te komen ten minste twee of drie nieuwe verbindingen op een singles evenement, terwijl in het geval van online dating, komen ze over hun match in elke 100 profielen. Dus, het is tijd dat je sloot het gedoe van chatten met onbekende mensen op dating apps, en beginnen met het bijwonen van speed dating evenementen om uw sociale kring te verbreden. Dus, ben je klaar om te beginnen deel te nemen aan dergelijke leuke, en succesvolle singles evenementen? 

Laten we eens kijken naar de voordelen van speed dating 

Dating is stressvol, want het haalt ons uit onze comfort zone en gooit ons in een compleet nieuwe en ongemakkelijke situatie met een onbekende persoon. Speed dating, aan de andere kant, gooit deze gevoelens in hyper snelheid, als we gaan op 8-12 data in een enkele avond, waar elke duurt ongeveer 10-15 minuten. Maar, het is de moeite waard. Als je moe bent van het verspillen van je avond met een man die je HR heeft gekoppeld aan jou, of ziek van het aangaan van onpersoonlijke chats die nergens toe leiden, goed je moet contact opnemen met matchmaking diensten op zijn vroegst. Zij zullen u voorzien van gepersonaliseerde diensten, en ervoor zorgen dat u dergelijke evenementen waar u uw Mr Right/Miss Right vinden kunt bijwonen.

Tip: Speeddaten in Breda | Ontmoet je nieuwe liefde

Leuke sfeer: U kunt genieten van een avondje uit in een club of een heerlijk diner aan het meer, maar met een veel grotere kans op het vinden van liefde dan op een xyz avond. Je kunt gewoon een drankje pakken en minstens 25 dates met potentiële matches ontmoeten. Zo heb je op elk singles event een grote kans om je match te vinden, en zelfs als dat niet zo is, ontmoet je uiteindelijk altijd leuke, nieuwe mensen.

Snelheid is de sleutel: Het is zeer waarschijnlijk, gezien het drukke, hectische, professionele leven dat je leidt; je hebt geen tijd over voor dating. We weten dat het vaak moeilijk is om tijd te vinden voor een actief dating leven. Met de hulp van speed dating, krijg je de kans om te genieten van meerdere gesprekken met potentiële matches, die je anders nooit zou hebben ontmoet. Als het een goede match is, dan geweldig, zo niet, in een oogwenk ben je op naar de volgende persoon.

To the Point: Met zulke korte, bondige gesprekken in de rij, heb je niet te maken met ongemakkelijke pauzes en prutsende gespreksstarters. De “to the point” mentaliteit helpt om het beste in veel singles naar boven te halen. Je weet in een mum van tijd of een persoon bij je past of niet. Het snelle tempo impliceert dat geen van jullie het verdriet hoeft te dragen van afgewezen te worden of de afwijzende partij-als jullie beiden in een oogwenk op de volgende persoon zijn.

Betaalbaar: Het bijwonen van deze evenementen zal er niet toe leiden dat je de bank breekt (zoals het inschrijven op een online dating site of het contacteren van een professional zou doen). Deze evenementen vereisen dat u zich inschrijft voor een magere prijs, en u kunt genieten van het ontmoeten van honderden enthousiaste leden van het andere geslacht.

Track Record: Deze evenementen staan bekend als vrij succesvol (gezien hun track record). Er zijn bewijzen dat minstens 75% van de deelnemers hun match vinden op dergelijke evenementen. Dus, ja, er zijn talloze liefde wedstrijden, relaties, en huwelijken, enz., die zijn gestart vanuit een speed dating evenement.

Uitgelicht: Speeddaten Eindhoven | Ontmoet de leukste singles

Dus, dit waren de voordelen die speed dating heeft ten opzichte van de traditionele dating, en zo raar als het mag klinken, deze vorm van dating begon als een manier voor Joodse singles om elkaar te ontmoeten. Een van de grootste voordelen van deze vorm van dating is dat je weet dat zelfs de meest verschrikkelijke van de data zou niet langer duren dan 10 minuten. Dus, in plaats van te zitten door de hele drie gangen maaltijd, kunt u altijd kiezen voor een snelle exit.