Tijd voor een iPhone reparatie? Zo gaat je scherm minder snel stuk

Als jij eigenaar bent van een iPhone dan weet je wel hoe snel het scherm van een iphone stuk kan gaan. Misschien heb je dit zelf meegemaakt of is dit gebeurt bij vrienden en familie, maar het scherm van een iPhone is dus niet onverwoestbaar. Om ervoor te zorgen dat je iPhone scherm zo lang mogelijk meegaat zijn er aantal dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je iphone scherm schade uit de weg gaat. In dit artikel bespreken we hoe je je scherm beschermt en scherm schade voorkomt met mogelijke andere schade waar je voor moet opletten.

Voorkomen dat je scherm stuk gaat

Sinds telefoons een deel van ons dagelijks leven uitmaken hebben we verschillende manieren bedacht om ervoor te zorgen dat het scherm waar we dagelijks naar staren minder snel stuk gaat. Wanneer het namelijk stuk is kan je er minder van genieten. Om te voorkomen dat je gebruikers capaciteiten omlaag gaan door schade aan je scherm kan je ervoor kiezen om een hoesje te gebruiken dat hiervoor gemaakt is. Meeste mensen gebruiken een hoesje dat het scherm openlaat voor gebruik. Dit zorgt ervoor dat het scherm onbeschermd is. Een hoesje dat als een map om je telefoon gaat is beter als je je scherm wilt beschermen tegen schade. Als dat geen optie is dan is het ook mogelijk om je scherm met een screenprotector te beschermen. Deze komen in twee verschillende versies namelijk, plastic en glas. Beide hebben andere functies. Plastic screenprotectors beschermen alleen tegen krassen en niet tegen het breken van het scherm. Glazen screen protectors beschermen tegen zowel krassen als het breken van het scherm maar het nadeel van een glazen screenprotector is dat deze net zo vaak kan breken als je eigen scherm. Wanneer het glas van de screenprotector al gebroken is, is de kans groter dat je scherm bij de volgende val ook zal breken! Daarom zal je een glazen screenprotector vaak moeten vervangen als je hem vaak breekt. Let wel op dat screenprotectors geen garantie zijn dat je scherm heel blijft, je zal altijd voorzichtig om moeten gaan met je telefoon om schade te voorkomen.

Je iPhone laten repareren

Wanneer je iPhone toch schade heeft opgelopen aan het scherm kan je ervoor kiezen je scherm te laten vervangen om weer optimaal gebruik te maken van je iPhone. Als de schade nog onder je garantie valt en je nog garantie hebt kan je deze via Apple laten maken. Is dit niet het geval dan kan je het via Apple of een ander bedrijf laten maken. ThePhonelab is een reparatie centrum waar je je telefoon kan laten maken. Dit bedrijf heeft meerdere vestigingen. Zo kan je een iPhone reparatie den haag laten doen. De iPhone repareren den haag is net zo goed als je iPhone repareren amsterdam. Alle thePhonelab specialisten zijn namelijk getraind door Apple om elke iPhone tot het beste resultaat te repareren. Je kan er dus ook ander soort schade laten repareren. Denk bijvoorbeeld aan waterschade, camera schade of microfoon schade. Ook vervangen ze batterijen van iphones. Voor meer informatie kan je terecht bij de website van thePhonelab of kun je bellen met de vestiging bij jou in de buurt.