Wat is goudwater en welke gezondheidsvoordelen kent het

Wat is goudwater en wat zijn de voordelen er van?

Goudwater is een drankje dat de laatste jaren steeds populairder is geworden. Maar wat is het, en wat zijn de gezondheidsvoordelen? Goudwater wordt gemaakt door goudvlokken aan gewoon water toe te voegen. Er wordt gezegd dat het vele gezondheidsvoordelen heeft. Waaronder een betere gezondheid van de huid, een betere spijsvertering en een verhoogd energieniveau. In dit artikel zullen we alle bekende gezondheidsvoordelen van het drinken van goudwater bespreken!

Waar wordt goudwater toegepast

Goudwater, ook wel colloïdaal genoemd, wordt al eeuwenlang gebruikt in de Ayurvedische en Chinese geneeskunde. Het is pas recent dat het in de westerse wereld populair geworden is. Veel mensen geloven dat goudwater kan helpen om de gezondheid van de huid, de spijsvertering en het energieniveau te verbeteren. Van goudwater wordt gezegd dat het een krachtig ontstekingsremmend middel is. Dit betekent dat het kan helpen om ontstekingen in het hele lichaam te verminderen. Op zijn beurt kan dit leiden tot een betere gezondheid van de huid, een betere spijsvertering en een hoger energieniveau.

Ontgiftende werking

Van goudwater wordt ook gezegd dat het een krachtige ontgifter is. Dit betekent dat het kan helpen om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen. Op zijn beurt kan dit leiden tot een betere gezondheid van de huid en een verhoogd energieniveau.

Immuunsysteem

Van goudwater wordt ook gezegd dat het heilzaam is voor het immuunsysteem. Dit betekent dat het kan helpen de immuniteit te verbeteren en infecties af te weren. Op zijn beurt kan dit leiden tot een betere gezondheid van de huid en een verhoogd energieniveau.

Enkele andere voordelen van goudwater zijn:

  • betere bloedsomloop;
  • betere mentale helderheid;
  • verminderde stressniveaus;
  • versterkte botten;
  • verbeterde gezondheid van de gewrichten.

Hoe gebruik je goudwater

Goudwater kan op een aantal manieren gebruikt worden om de gezondheid te verbeteren. Het kan puur gedronken worden, aan smoothies worden toegevoegd of in huidverzorgingsproducten worden verwerkt.

Goudwater drinken

Goudwater kan puur gedronken worden of aan smoothies worden toegevoegd. Het is een geweldige manier om de voordelen van goud in je systeem te krijgen. Van het drinken van goudwater wordt gezegd dat het de gezondheid van de huid, de spijsvertering en het energieniveau helpt verbeteren.

Goud toevoegen aan huidverzorgingsproducten

Je kunt ook goudvlokken toevoegen aan je favoriete huidverzorgingsproducten. Dit is een geweldige manier om de voordelen van goud direct op je huid te krijgen. Van goud wordt gezegd dat het helpt de gezondheid van de huid te verbeteren, ontstekingen te verminderen en de huid te ontgiften.

Wat zijn de bijwerkingen van goudwater?

Hoewel van goudwater gezegd wordt dat het veel gezondheidsvoordelen heeft, zijn er ook enkele mogelijke bijwerkingen waar je op bedacht moet zijn. Deze omvatten:

  • Diarree: Goudwater kan als laxeermiddel werken en diarree veroorzaken. Als je dit ervaart, kun je het beste stoppen met drinken en een dokter raadplegen;
  • Misselijkheid: Sommige mensen kunnen misselijkheid ervaren na het drinken van goudwater. Als dit gebeurt, is het het beste te stoppen met drinken en een arts raadplegen;
  • Huidirritatie: Goudwater kan bij sommige mensen huidirritatie veroorzaken. Als je dit ervaart, kun je het beste stoppen met drinken en een arts raadplegen.