Niet tevreden met een minder dan perfecte afwerking? Kies voor kit op kleur!

Kit komt in verschillende soorten en kan in enkele basic kleuren zoals wit, grijs en zwart gekocht worden. Soms is zo’n standaard witte acrylaat- of siliconenkit echter niet wat u zoekt. Bijvoorbeeld omdat een witte voeg wel heel erg duidelijk opvalt tussen die mooie donkerblauwe tegels in uw keuken of badkamer. Gelukkig kunt u tegenwoordig uw gewenste kit ook op kleur bestellen. Ideaal wanneer u niet tevreden bent met een minder dan perfecte afwerking! In deze blog gaan we graag wat dieper in op de verschillende soorten kit die op kleur te bestellen zijn. Zo heeft u op OttoSealpro.nl de keuze uit tal van kleuren en variaties. En met een handige kleurenkaart wordt de juiste kleur uitzoeken nóg eenvoudiger. Ontdek het zelf!

Verschillende soorten kit op kleur te bestellen

U kunt het zich haast zo gek niet bedenken of er is wel een speciale kit voor te koop. Zo kunt u bijvoorbeeld sanitair kit aanschaffen. Deze kit is uitermate geschikt voor het voegen in vochtige ruimtes, zoals de badkamer bijvoorbeeld. Maar het kan ook prima gebruikt worden in het toilet of de keuken. Of wat dacht u van een kit speciaal geschikt voor houten kozijnen? Waar en hoe u de kit ook wilt toepassen, er is altijd wel een geschikte kit te vinden. En het mooie is: veel van deze kitten zijn bovendien op kleur te bestellen. Zeg maar vaarwel tegen opvallende voegen die duidelijk in het oog springen! Met kit op kleur kunt u naden en voegen zo onopvallend mogelijk afdichten. Het enige wat u hoeft te doen is de juiste kleur uitkiezen.

Tal van kleuren en variaties bij OttoSealPro

De mogelijkheden van kit op kleur zijn vrijwel eindeloos. Van lichte, subtiele kleurvariaties op standaard wit, grijs en zwart, tot sprekende en felle exotische kleuren. Zo is er voor ieder wel wat wils. Juist doordat er zoveel verschillende kleurvariaties te verkrijgen zijn, is het mogelijk om een kleur uit te zoeken die zo dicht mogelijk bij de kleur van datgene wat u wilt voegen komt. Met kit op kleur komt een perfecte afwerking dus letterlijk binnen handbereik.

Met een kleurenkaart wordt de juiste kleur uitzoeken nog eenvoudiger!

Hoe meer keuze, hoe lastiger het vaak ook is om de juiste keuze te maken. Wanneer u slechts kunt kiezen uit wit, grijs of zwart, dan is de keuze zo gemaakt. Het wordt echter al anders wanneer u naast standaard wit, grijs en zwart ook kunt gaan voor sneeuwwit, gebroken wit, crèmewit, oudwit, lichtgrijs, zilvergrijs, betongrijs, herfstgrijs, heldergrafiet, antraciet of fluweelzwart. Gooi daar vervolgens verschillende mooie kleuren in tig variaties en nuances bij en de keuze is werkelijk reuze. Gelukkig biedt een kleurenkaart uitkomst. Zo kunt u de juiste kleurkeuze maken. Bestel de kleurenkaart voor de kit die u wilt gaan gebruiken en beslis zelf welke kleur het beste past.